Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mik voltak a jó szövegek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mik voltak a jó szövegek, amivel leszólítottak/beszédbe elegyedtek veletek?

Figyelt kérdés
Ha egyáltalán volt, akinek sikerült valami jól eltalált dologgal, vagy szellemes mondattal megszólítani benneteket?

2021. márc. 5. 17:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg jó történetek. Legjobban a "mi is veletek állhatunk a fal mellett?", a férfit leszólító nő a retróbulin és a "szexeljünk a gyűrűért, de utána visszakérem" tetszett. Azon lehet, én is nevettem volna, nem csodálom, hogy nem lehetett anélkül megállni. Ennél elképesztőbbet még nem hallottam, pedig nekem is volt emlékezetes esetem (pl. visszautasítás hülye indokkal úgy, hogy tervezett találkozó volt). Lány vagyok.
2021. márc. 7. 21:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nalam nincs az a szoveg, ami celba er. Ranezek valakire, es ha villamcsapast erzek, onnantol akarom azt a pasit, barki is legyen. Ha viszont ezt nem erzem, legfeljebb baratok lehetunk.
2021. márc. 8. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

43 éves vagyok,de ma is jó szívvel gondolok vissza arra a srácra aki 18 évesen azzal szólított le:-"Mi az ami ennyire bánthat egy ilyen gyönyörü lányt?

A környék legjobb pasija volt.

2021. márc. 18. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!