Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Leszólitott egy srác, kb egy hete?
Csak pár szó t beszéltünk, hogy mit dolgozok kb... Mert egy bevásárlóközpontban dolgozunk, és láttuk egymást párszor.
Észre is vettem hogy figyelgetett korábban. Majd jött a busz és nem hozzá ültem oda. Kicsit bunkónak éreztem magam.
Majd megtaláltam facen, irtam neki... Meg azt is hogy lenne kedve talizni
Hezitált meg nem tudja stb. Meghogy a napokban talizik más lánnyal meghogy kitudja hogy alakul nekem meg azt irta hogy lazát keres csak.
Ami nem gond de cikinek érzem az egészet hogy ráirtam. Baromság volt ugye? Kb azt érzem hogy lerázott... Ha tetszenék neki akkor velem talizna nem a másik csajjal nem?
De akkor a fő kérdés. Minek szólitott le?!
Hát több eset lehetséges... Az is, hogy csak simán jópofizott, képzeld el nem csak azzal beszélgetünk akit meg akarunk dönteni. A szomszéd nénivel is beszélgetek, sőt a múltkor még segítettem neki a vizeket is felcipelni mégsem akarom megdugni.
Meg az is, hogy tényleg tetszel a pasinak, de esze ágában sincs a sima b.áson kívül bármit kezdeni és már a legelején "helyre tett" hogy ne akaszkodj rá, mert biz' ő dug közben másokat is, ne akarj tőle semmi komolyat. Legalább korrekt és megmondja az elején, te meg eldöntöd akarsz-e vele dugni és x. lenni nála a háremben.
Hát én nem is tudom miért tetszett meg. 10 évvel fuatalabb. Meg annyira tpikus, egy a sok kis srác külleme van. Sokkal jobb pasikkal ismerkedhetnék, akik akarnának velem. Még helyesnek se mondhatni.
Meg nekwm is van valakim régebbóta. Csak vele bonyolult t a szitum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!