Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suttyó paraszt stílus, vagy az érzéki nyálas duma a megnyerőbb egy ráírós szövegnél vagy egyik sem?
Suttyó:
“Szia. Le szeretnék fotózni egy tehenet, és egy kiskutyát aki a tehén előtt áll. Egy kép erejéig összeállnál így a kutyáddal?”
-Erre látom előre a választ.
Nyáladzás:
“Szia. Szeretnék fotókat készíteni az állataidról, mert érdekel az élővilág fotózása. Viszont ha szeretnéd, rólad is szívesen készítek fotót a természetben.”
-Erre meg talán rábólint, vagy nem.
Egyik sem:
“Szia. Gondoltam ráírok egy csinos, szépszemű, intelligens, értelmes lányra. Nem ismersz valakit aki ilyen paraméterekkel rendelkezik?”
-Ez se nem bunkó, se nem nyáladzós és mégis kissé frappáns, de a beszélgetést el lehet indítani.
Az a szöveg, aminek a gépelése meghaladja egy tic-tac kalóriatartalmát, már túl hosszú. Maradj az ilyen velőseknél, mint "ljány szjép", "leszopsz/baszunk", "sziamizu"... Stb.
33/f
Mindegyik gáz. Nem értem, miért nem maradhatunk olyan szövegnél,ami nyolcvannál magasabb IQ szintet sugall, mint pl:
Szia, olvastam az adatlapodat, és látom, téged is érdekel a természet. Én természetfotós vagyok, van kedved beszélgetni?
Vagy akármi ami érdekli, amit szeret. Mondjuk olvasni. Remek, akkor megírod neki, ki a kedvenc íród, vagy milyen könyveket szeretsz és kérdezd meg, mi a véleménye erről meg arról. Értelmes nő erre válaszolni fog. Nem értelmesre meg kinek van szüksége?
Ez a van kedved beszélgetni, van kedved ismerkedni, van kedved találkozni duma a legszábalmasabb. Úgyis azt fogja mondani, hogy bocsi, nem érek rá, bocsi most nem jó.
Eldöntendő kérdést kell feltenni, amire nem tud hablatyolni...vagy IGEN vagy NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!