Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kizáró ok az nektek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok az nektek, ha valaki hisz a lapos Föld elméletben?

Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 18:56
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%

30.

Akkor legalább 3 réteg létezik.

Az egyik amit te részletezel. A második az "amit mondtak, az úgy van, mert megbízható emberek mondták" réteg, akik bármit "igeként" terjesztenek utána, aztán amikor cáfolatra kerül - utána azt is, mintha mindig is azt mondták volna.

Aztán van a harmadik csoport akik mélyebben is gondolkodnak, de a "megbízható emberek" véleményét is elfogadják, de nem birkamódra visszaböfögve a mantrát, hanem belegondolva, hogy "igen, ez a része igaz", "hmmm, ez a része nem tűnik helyesnek!" - és ez a filozofálás az én személyes kedvencem.

2021. nov. 1. 16:00
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

21: görbületet akkor látnál, ha a Föld henger alakú lenne. A gömb nem így működik, a horizont soha a büdös életben nem volt ès nem is lesz görbe szabad szemmel, tehàt ez a felvétel semmit nem bizonyít.

Képalkotó eszközökkel egyébként lehet görbíteni a horizontot, pl ha nagylátószögű optikát hasznàlsz. De az csak azt bizonyítja, hogy nagylàtószögű optikát hasznàltál, nem a Föld formáját.

2022. jan. 4. 09:12
 33/40 anonim ***** válasza:
13%
Esze semmi,....meg jól. Szex kapcsolatra tökéletes.
2022. jan. 4. 09:15
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Párom imádja a Földről készült dokumentum filmeket és az űrös dolgokat. Egyszer megkérdeztem, hogy ha most kiderülne, hogy én laposföld hívő vagyok akkor elhagyna-e? Azt mondta, hogy igen, de sose mondaná el, hogy ez az indok. A tipikus nem veled van a baj, hanem velem eset 😂
2022. jan. 30. 23:46
 35/40 anonim ***** válasza:
76%
Inkább úgy mondom hogy ha választanom kéne egy laposföldhívő és egy scientológus között, akkor a laposföldhívőt választanám.
2022. jan. 31. 08:34
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
Kevésbé mint aki abban hisz, hogy "Isten saját képmására és hasonlatosságára teremté az embert" Ezek nagyrésze is elkel. Ehhez képest egy kis LaposFöld?
2022. jan. 31. 10:10
 37/40 anonim ***** válasza:
49%
36: Az előbbinek legalább átvitt értelme van (amit a jelek szerint sokan fel sem fognak ahogyan te sem), utóbbinak viszont SEMMI értelme.
2022. jan. 31. 12:10
 38/40 anonim ***** válasza:
0%

37- Tipikus nő. Vádaskodással indít. Kiemeli szellemi felsőbbrendűségét. "sokan fel sem fognak ahogyan te sem"

Láthatóan nem vele fogom megbeszélni hogyan lehet kiíratni egy gráfból a hurkokat, más szempontból lehet használható.

2022. jan. 31. 13:15
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
38: Tipikus mellébeszélés, kettőből kettő nem talál, mert egyrészt férfi vagyok, másrészt nem arra válaszoltál amit írtam. Nincs felsőbbrendűség, egy megállapítás volt. ("sokan fel sem fognak"), és mivel a 36-os válasz alapján nem érted, mi az átvitt értelmű jelentése a "saját képmására teremté" dolognak, helytálló, hogy "te sem érted". Gráfokról dumálhatunk, mérnökként végeztem ;) bár hasznos hozadéka nincs.
2022. jan. 31. 17:55
 40/40 anonim ***** válasza:
67%
Félnótásokkal még haveri alapon sem foglalkozom.
2022. febr. 1. 03:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!