Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok az nektek, ha valaki hisz a lapos Föld elméletben?
#12 vagyok, ha gondolod írj rám, beszélgessünk és egyből látni fogod, hogy nem minden pasi olyan.
Én ezt csak úgy fogom fel, hogy picit talán hiszékeny, de nyitott az új dolgokra és attól még lehet értelmes lány. Ez is csak egy olyan apróság a szememben, mintha vallásos lenne, csak az ugye többet befolyásol az életünkön (esetleg házasságig nincs szex, de még talán abba is benne lennék). Ez meg annyi, hogy esetleg egy kerülendő téma és kész. Nincs probléma.
Nyilvánvalóan az lenne.
Aki ilyen ostobaságban hisz, az biztos más téren is bolond.
Nem kell, hogy bolond legyen. Te tudod, hogy a föld nem lapos, ez tiszta sor. Meg tudod érteni a cáfolatokat is. De bele ástad már magad a másik oldalon a témában??
Van benne valami, sok dolgot megmagyaráznak és új értelmet nyer csomó dolog. Persze nagy ott a paraszt vakítás, de mikor először láttam ezt az elméletet, akkor én is csak néztem, hogy igen, ez is jogos és ez is... Nagyon jókat mondanak. Csak való igaz, hogy egy dolgot megmagyaráznak és 100 ellentmondás keletkezik, ha végig gondolja az ember. De ha nincs ehhez kellő ismerete akkor be lehet nyelni, hogy ez márpedig igaz.
Pl egy autószerelő is úgy vág át valakit ahogy akar, ha egyszer a másik nem ért egyáltalán az autókhoz. Van aki a sebváltó folyadékot is utántölteti. De attól még az a személy lehet más témákban jártas és lehet vele beszélgetni normálisan. Én informatikát tanulok (meg már van is belőle végzettségem), sok informatikai analfabétával találkozok, de ők meg tudnak nekem olyat mondani más téren amit én nem tudok. Nem is nézek le senkit, mert mindenki másban jó. Van aki lehet elhisz egy ilyet és szentül is valja a dolgot, de míg nem térítős addig nincs vele bajom.
Nem, csak hulye. Felhivnam messengeren, es megmutatnam neki, hogy itt reggel 7 van es vilagos.
Mert ugye, ha ravilagitok egy lampaval az asztallapra, akkor az asztal minden resze meg van vilagitva egyidejuleg.
37F incel
Erre is van elmélet a lapos földesek körében, hogy miért lehetséges ez és ahogy leanimálták a dolgot elvileg működőképes is.
Pár ilyen nagyon vitaott kérdésre ami megfordul az ember fejében arra már van magyarázat. Emiatt is mondtam, hogy aki nem ért hozzá olyan szinten azt nagyon meg lehet vezetni, mert tényleg rengeteg elméletük van és van ami jól magyaráz és ha utána nézel valóban érdekesen jön ki a dolog. Pl a repülőgépek útjai, hogy kissé hosszabb úton mennek, kivéve ha a lapos földes térképet csapjuk ki.
De ugye semminek nincs matematikai alapja, azzal indokolva, hogy a gömb földesek matekjával nem is jön ki, mert direkt úgy lett kitalálva és társai. De az évszakok és napszakok változására is meg van a saját elméletük ami le van modellezve és az papíron szerintük működik is. Pont emiatt hiszik el sokan, mert vannak benne olyan dolgok amik értelmesnek látszanak és tele van áltudományos magyarázatokkal.
De hogy aki ennyire szidja, annál az lenne a minimum, hogy utána nézzen, hogy tudja mi is a gond vele.
Pl politikában se szidunk olyan pártot amiről nem tudunk semmit. Jó az, ha tudsz pár dolgot róla, előnyét, hátrányát és mérlegelsz.
Ennaz Egyenlitotol a masodik szelessegi fokon elek. Marciustol Szeptemberig a haz eszaki oldala a napos, azt kovetoen meg a deli. Nalatok az eszaki oldal sosem napos.
Arrol nem beszelve, hogy este 7-kor vilagos van, 7:10-kor tok sotet. Egy lapos feluletnek hogy lehet valtozo keruleti sebessege azonos szogsebesseg mellett?
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!