Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-21-22 év körüli lányok, nektek kizáró ok lenne, ha egy olyan fiúval ismerkednétek, akinek még nem volt előttetek barátnője, szűz és tapasztalatlan?
Idén kezdem az egyetemet, a kérdésbe ugyan azt írtam, hogy még nem volt, technikailag volt barátnőm, de kb 2-3 hetes volt az egyetlen kapcsolatom (rájöttem, hogy félreismertem a lányt, és egyáltalán nem olyan volt, mint amikor még ismerkedtünk, nem éreztem magam jól vele)..
Persze szex nem volt.., nincs is tapasztalatom “barátként”.. sosem vettem lányak szülinapi ajándékot, az a “barátnőm” kb kétszer jött át filmet nézni, nem voltak évfordulóim stb. Ilyenekben full tapasztalatlan vagyok..
Csak csókolózni csókolóztam kb 10 lánnyal életemben (az első csókóm egy olyan lánnyal volt, akivel végül nem jöttünk össze, kb 16 évesen).
Most ismerkedem egy 21 éves lánnyal, akinek volt már egy 4 éves kapcsolata. Ő rólam a fentebb említett dolgokat nem tudja.
Nem arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ez őt zavarja, hanem, hogy nektek lányoknak akik ezt a kérdést olvassátok mi erről a véleményetek?
Mellesleg a lány nagyon “próbálkozik nálam” rengetegszer rámír, ő hívott el elsőször találkozni ilyenek. Amikor tegnap találkoztunk a végén úgy nézett rám, mintha valami romantikus filmben lettünk volna, még sosem nézett így rám senki.. ez egy egyetemi esemény volt (a lánnyal csoporttársak vagyunk, onnan ismerjük egymást)..
Nem volt semmi csók, mert akkor találkoztunk először és egy nagyobb csoporttal voltunk, de ez egy nagyon jó jelnek tűnt.
19-22 éves korosztály (azért válaszottam ezt a korosztályt, mert kb ennyi idős a legtöbb egyetemista).
Nektek ez kizáró ok lenne, vagy szívesen beavatnátok a fiút? Vagy vannak pl szexuális igényeitek, amiket csak egy nagyon tapasztalt srác tudna kielégíteni? Esetleg ennyi idősen már valami komolyat kerestek, és nem lenne türelmetek “bénázni”?
Azért nem volt sosem normális kapcsolatom, mert sosem találtam olyan lányt aki tetszene, akivel el is tudnám képzelni. Aki tetszik foglalt, aki szingli ők meg egyszerűen nem jöttek be. Elveszíteni meg mindenképp párkapcsolatban szeretném és nem valami random egyéjszakáson..
19/F
Szinte senki se szűz 22+ évesen? Akkor én abba a kevésbe tartozok.
#7 voltam
#11 akkor teged is kedvellek.
Gozom nincs miert. Lehetnem vagyok szazas..de en 17 evesen pont szuz de kellemes arcu hangu okos fiut kerestem. Megtalaltam. De ezen stresszelt vegul kibokte nekem h o neki nem volt senki. Es felcsillant a szemem. (En szintugy voltam.) Nem akartam a helyi tenyesz bikat..
Bar foglalt a sziivem. 25 vagyok es ha megtudom egy velem egykoru pasirol hogy az igazit keresi nem vesztette el meg..azt mondom uram isten de imadnivalo es remelem rendes parja lesz, nem egy Q aki kihasznalja meg kineveti.
En azokat nevetem ki akik tobb pin#ba dugnak dolgokat mint kulcslyukba. 😅
Ebben a korban még elfogadják. Nó para...
5 évvel később már nem.
Egyre többen maradnak szüzek 20 felett. Meglepődnél mennyien, és mennyi idősen vannak még így. Elmagányosodó világban ez normális jelenség. Nők is férfiak is. Sokan 40 felett is és nem szabad elhatározásukból. Így alakul az életük.
Sok szerencsét!
Érezzétek jól egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!