Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazuk van az inceleknek?
"Mindenkinek megvan a maga igazsaga, ami az adott egyen nezpontjabol es kondicionalasabol ered."
Az ilyen emberek igazsága ami az adott egyen nezpontjabol es kondicionalasabol ered:
1 + 1 = 3
#20: arra, hogy hülyeséget írtál. Idézlek:
"Ki az aki letagadja, hogy "összes gyári munkás, szakmunkás, bolti eladó, tanár, egészségügyis stb. férfi" gyermek nélküli, egyedülálló?"
MIndenki letagadja, mert ez egyszerűen nem igaz, hogy minden gyári munkás stb egyedülálló. Sőt, a többségük nem az.
Nos, ezért a lepontozás, mert nincs igazad.
Kérdező, linkelj már nekem néhány kérdést, amelyben bárki is ezen állításokat fogalmazta meg. Mert szerintem te csak hazudozol, hogy itt incelezhess.
Inkább cigányozzunk! Annak van valóságalapja. Az incelezésnek nincs.
Igaza van a feministaknak?
37F incel
#25, bakker, igazad van, azt akartam kifejezni, hogy: Ki az aki azt tagadja, hogy ezeknek az embereknek többségében párja meg családja van?
Pedig nem tudom hányszor elolvastam és nem jöttem rá, hogy hülyeséget írtam... :D
Szóval aki járt már emberek között, az lehetetlen, hogy nem látta, hogy a legtöbb ember kapcsolatban, családban él.
Megzavarnak ezek a hülye teóriák, bocsi :D
Nem a #25-nek, #22-nek szól a #26-os válaszom.
Na jó, kiszáltam a vonalból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!