Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleknél általában megjelenik a zaklatás?
Szinte minden alkalommal. Mivel eleve gyűlölik a nőket szinte minden gesztusra azonnal ugranak amit egy nő tesz. Ha pozitív abban is találnak valami kivetni valót amiért el lehet kezdeni mocskolódni meg fenyegetőzni. A legkedvesebb, legkorrektebb elutasítás után is elhordanak mindennek.
Sajnos egyre több erőszakos bűncselekményt követnek el, nem csak nők ellen. Az ilyen fanatikus oldalakon is erre buzdítják egymást. Általában eleve azért lesz valaki incel és azért nem kell a nőknek mert már kezdetekkor nagyon komoly lelki deformitásai és pszichológiai problémáik vannak. Erre csak még jobban ráerősít az egész.
Nem zaklatok noket egyaltalan. Vannak noi barataim is. Van olyan noi baratom, akivel 2003 ota mai napig majdnem naponta beszelunk. En asszisztaltam vegig a pasis dolgait, hozzam jott vigasztalodni.
F35 incel
A zaklatás nem incel tulajdonság, hanem általános emberi.
Hírességek holdudvarában mindig akad néhány.
Ez durva.
Köszi a kérdést, mert nekem ez az incel kifejezés totálisan ismeretlen volt. De most már tudom hogy van külön kategória arra ami vagyok. Ez ad némi megnyugvást.
A kérdéshez: én soha nem zaklattam nőket, inkább félek tőlük, és némi utálattal vagyok irantuk mert nem értem őket. Mondjuk egy ronda emberileg egy kupac szar vagyok, szóval annyira nem furcsa hogy nem akarnak közel kerülni.
Viszont akik közel akartak kerülni azokat gyanúsnak tartottam és mondjuk durva vádaskodással elüztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!