Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a mennyiségű alkohol már sok? Lehet, hogy gondjai vannak?
Figyelt kérdés
Ismerekedem egy férfival aki legalább hetente 3-4x részegedésig issza magát. Úgy érzem ez a mennyiség nekem mar sok. Viszont nagyon szimpatikus, kedves férfi, de mikor találkozunk akkor is inni akar menni, bar olyankor 2-3 sörnél meg szokott állni.2021. szept. 26. 08:04
11/18 anonim válasza:
Egyértelműen alkoholista, ez könnyen agresszív viselkedést válthat ki.
12/18 anonim válasza:
Ez most neked komolyan kérdés? Heti egy beb.szás is sok.
13/18 anonim válasza:
Basszus, ez egy éve alatt talán nagy duzzogva ha belefér. Alkoholista ez a pasi, hogy férne már bele ilyen egy normális önbecslésű, értékrendű nőnek?
14/18 anonim válasza:
Egy hét 7 napból áll, ő 3-4x bebaxik. Nem is értem, hogy merült fel benned, hogy ne lenne sok. Még havonta is az lenne.
15/18 anonim válasza:
Nekem ez még évente is bőven sok lenne. Nem is értem, hogy gondolhattad komolyan ezt a kérdést.
16/18 anonim válasza:
Szimpatikus fószer, csak épp elissza az agyát.
17/18 anonim válasza:
Ha úgy érzed, vagy elég empata és van elég erőd kigyógyítani a szenvedélyéből, hajrá!
18/18 anonim válasza:
Bírom az ilyen egyértelmű válasszal rendelkező kérdéseket, amiknek a feltevője mágikusan eltűnik, válaszokra nem reagál stb.
Mintha valami robot írná ki ezeket, hogy legyen kontent az oldalon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!