Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt sokan , hogy egy férfinek kvázi csak a pénz a piaci értéke? Lehet , hogy a közönséges spermiumot könnyebb "kitermelni" de ahhoz hogy minőségi legyen a cucc az már egy egészen más kérdés.
Illetve a gyereknevelésben is van szerepe a férfinek akár otthagyja a családját akár mindent megad nekik.
Lehet , hogy a férfi arra vágyik , hogy sokszorosítsa önmagát 1000000szor de minél többször másolunk le valamit annál értéktelenebbé válik.
A nő szerepe szerintem , hogy kiválassza mi is kell neki: egy olyan férfi aki nem ad semmit csak egy spermiumot a több millió közül? Vagy egy férfit aki mindent megad+ a legjobb spermiumot a több millió közül?
9#Értelmi szintben elorebb vannak a pénzesek, akarki akarmit mond.
Tudnak okoskodni ertenek az élethez is nem feltetlenuo kell taposniuk. A tapososak alacsonyabb szinten vannak mint a valodi pénzesek.
9-es vagyok, sajnálom, kicsit elragadtattam magam azon a pénzes gondolaton. Meg hogy a pénz=siker. Csak a sok olyan ember jutott az eszembe, akik a cégeknél hajtogatják ezt, és eladják a lelküket 2 forint plusszért is, meg a gyk-s milliók nélkül nincs csajod emberek.
Úgymond van pénzem nekem is, mérnökként jó fizető állásom, de nagyon nem a pénz van előterben nálam, hanem a személyiség és az emberi kapcsolatokra szánt idő, energia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!