Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt sokan , hogy egy férfinek kvázi csak a pénz a piaci értéke? Lehet , hogy a közönséges spermiumot könnyebb "kitermelni" de ahhoz hogy minőségi legyen a cucc az már egy egészen más kérdés.
Illetve a gyereknevelésben is van szerepe a férfinek akár otthagyja a családját akár mindent megad nekik.
Lehet , hogy a férfi arra vágyik , hogy sokszorosítsa önmagát 1000000szor de minél többször másolunk le valamit annál értéktelenebbé válik.
A nő szerepe szerintem , hogy kiválassza mi is kell neki: egy olyan férfi aki nem ad semmit csak egy spermiumot a több millió közül? Vagy egy férfit aki mindent megad+ a legjobb spermiumot a több millió közül?
Menjünk sorba a mondataidon:
Akik pénzben mérnek embereket, azok felszínesek, pszichopaták stb. De azért mesze nem a többség.
Én nem tudom mivel teszed minőségivé a cuccod, bár lehet itt a személyiségre gondolsz.
Van szerepe a gyereknevelésben, de ha lelép, és soha többé rájuk sem néz, akkor nincs.
Szóval egy férfi első gyereke a legértékesebb, és utána egyre kevesebbet érnek??
Egy nő két veglet közül választhat? Mi van?
3as dehogy mondom azt, hogy értéktelenebb a gyerek aki később született csak nem fog tudni annyit foglalkozni vele az apja ha mondjuk 8 gyereke van mintha csak 2 lenne.
Én nem mondtam , hogy nekem van az a nagy minőségi cuccom:D
Nem kell 2 véglet közül választania ( csak ha akar)
Köszi 4es:)
A pénz az sikert tukroz eleve.
Akinek van esze tanulekony ambíciozus nem fejreesett pancser, azok altalaban elerik a celjaikat igy penzuk is lesz.
Gyakorta a nőkhöz se hülyék igy nőik is vannak.
A pénz az csak okozat. a lenyeg az ember ami mögötte van.
Ahol penz van es nők, amögött van IQ es EQ is rendesen. Azaz nagyon jo utódörökítő alapanyag.
Mai nap második húzása. Az első, hogy a jóképű pasik agresszív, erőszakos barmok, most meg a siekres emberek csak elnyomnak másokat és erőszakkal törnek előre.
Lúzerek gyülekezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!