Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerik fel sokan az igazán gonosz embereket?
Az intelligens emberek egyik rákfenéje, hogy mindegyikük elég értelmesnek tartja magát ahhoz, hogy felismerje azokat az embereket, akiktől óvni kell magukat, mint a tűztől.
Szinte minden emberben megtalálják a hibát, ami alapján ítéletet hoznak róla - természetesen tévesen. És pont azokat engedik magukhoz közel, akik hátbatámadják őket. Elképesztőnek tartom ezt a jelenséget.
A kettő egybefolyik ebben a témában. Úgy gondolom, hogy az emberek többsége a szerelmi ügyekben elhiszi magáról azt, hogy meg tudja különböztetni a jó és gonosz embereket.
A nők kedvenc technikaja erre az, hogy fokozatosan engedik magukhoz közel a pasit, és figyelik a viselkedését. Aztán mikor kiállta az összes próbát, akkor szabaznak neki bizalmat. Na, ekkor jön a hátbatámadás, amire nem számítanak.
A külföldi nőknek hiszel?
Az igazán gonosz emberek tudják legjobban megjátszani magukat.
Az egyszerű, buta gonosz embert könnyű felismerni. De a való élet nem egy Disney rajzfilm, ahol ránézésre megmondod, hogy ki lesz a főgonosz.
Sok esetben meg nem olyan egyszerű, hogy xy velejéig gonosz és várható volt, hogy hátbatámad. Sokszor még te se tudod előre, hogy 5-10 évvel később hogy fogsz viselkedni valakivel. Saját magáról mindenki szereti a legjobb képet kialakítani. Az is, aki megbánt valakit.
Egyszerű példa: egyik ember szakítani akar, a másik nem. Mindkettő szempont lehet jogos és érthető. Egyik se rossz ember. Egymásnak mégis fájdalmat okoznak.
Én amikor szűrök, nem gonosz embereket szűrök ki, hanem butákat, lehúzósokat, alkeszokat, perverzeket, notórius hűtleneket meg olyanokat akikhez akkor sem tudnék vonzódni ha agyonütnek. Ezekkel semmiképpen sem lenne jó a kapcsolat.
Ennek eredményeképp még sosem csaltak meg, a szakítás/válás oka az volt, hogy egy idő után egyszerűen elhidegültünk egymástól, de jellemben nem hibáztatom az exemet.
Azt viszont lehetetlen kiszámítani, milyen lesz a másik 5-10 év múlva.
Azért nem ismerik fel, mert saját magukat sem ismerik, és így a többi embert sem. Nem működnek a megérzéseik megfelelően vagy nem jól értelmezik a magukon tapasztaltakat. Én azt vettem észre, hogy a leggonoszabb mbereket kedvelik a leginkább. Én szoktam a közellenség lenni, mert én átlátok rajtuk, és nem hagyom magam manipulálni. Nekem szoktak bekavarni hazugságokkal (pl. zsidó, ribi, stb. vagyok), mert nem akarok hazug, gonosz pasikkal ágyba menni, és nem hagyom magam átverni.
Hát ilyen ez a popszakma. Ha szeretnéd, priviben is kibeszélhetjük később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!