Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azoktól kérdezném, akik már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoktól kérdezném, akik már éltek át szerelmi csalódást (megcsalás, hazudozás, fizikai/lelki bántalmazás, viszonzatlan szerelem, stb.), hogy vissza tudtatok, vagy vissza szeretnétek vágni az illetőnek, vagy túltettétek magatokat a történteken?

Figyelt kérdés

2021. szept. 21. 19:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
En sem konkrétan bosszút álltam, de élveztem, hogy szavakkal banthatom amikor könyörög a bocsanatert.
2021. szept. 21. 21:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

10

Attól jobb a közérzezed hogy bántasz mást?

Az élettől vissza fogja kapni, ha tényleg úgy viselkedett. Viszont te is vissza fogod kapni ha másnak ártasz..

2021. szept. 22. 06:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Konkrétan nem álltam bosszút senkin. De volt hasonló, mint egy korábbi hozzászólónak: mikor megcsalás után jött vissza térden csúszva, bocsánatot kérni, nem voltam kedves. Bár én csak annyit tettem, hogy megkérdeztem, hogy ennyit akart-e, merthogy ez engem nem érdekel, és nem is akarom vele tartani a kapcsolatot, szóval mennék a dolgomra. Egy másik esetben, szintén egy megcsaló ex, következő kapcsolata másról sem szólt, minthogy a csaj folyamatosan félrement mellette. De kidobni nagyon sokáig nem tudta, mert az apja a barátnője nővérével járt, és együtt laktak négyen. A csaj elment, megkefélte más, majd befeküdt exem mellé aludni. Ez...elég jó érzés volt, be kell vallani. Éveket pazarolt erre a kapcsolatra. De azon kívül, hogy kiröhögtem, nem tettem semmit.
2021. szept. 22. 09:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem akarattal tettem alá.

Megcsalt, hazudozott, elváltam. Még neki állta feljebb, hogy én nem fogok nélküle boldogulni, csak olyan pasim lesz, akinek a házam kell, nem pedig én stb.

Nos van egy szerető párom, akinek a házába költöztünk, amíg egyedül voltam, addig is boldogultam, kivirultam és nem könyörögtem vissza. Ő meg még mindig egyedül él, mert a szeretője nem akar válni :)

2021. szept. 22. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:
14 Általában mindig a megcsaló lesz az aki beszívja, nálunk is így volt, nem hagytam többet megalázni 3xra, ő meg a két szék között a pad alá esett, úgy kellet neki.
2021. szept. 22. 13:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos ennyire hülyének nézett. És valahol igaza is van. Sokáig nem vettem észre, lehet ezért elbízta magát, és amikor lebukott nem akarta elhinni, hogy én meg merem azt tenni, hogy elválok :)
2021. szept. 22. 13:23
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalt, érzelmileg manipulált, majd megalázott emberek előtt, és zaklatott.

Nem bosszúltam meg és nem is fogom. A lelkem bosszúszomjtól mentes és elengedtem a fájdalmat.

2021. szept. 22. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!