Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tovább lépni?
Ti is voltatok már úgy hogy szerelmesek voltatok valakibe de ő nem viszonozta ezt meg is mondta de még ennek ellenére sem tudtatok tovább lépni? Állandóan rá gondoltatok, elképzeltetek milyen lett volna, totál rá voltatok kattanva és nem tudtatok kiverni a fejetekből?
Ilyenkor mit lehet csinálni? Valakinek valami jó tipp, ötlet?
Előre is köszi
Tudod az egész a birtoklási vágyról szól. Olvastam valahol, hogy ilyenkor azért érezzük azt amit érzünk, mert valahol birtokolni akarjuk(itt jön képbe a szabad akarat) a másikat és az egónk is kap egy pofont az elutasításnál. Én ezzel a teóriával tudok azonosulni.
Mióta így élem meg a dolgokat sokkal könnyebb. Nem azt mondom, hogy nem érintenek meg ezek a dolgok de én ebbe találtam kapaszkodót.
Van ez a közhely, hogy " ha szereted akkor elengeded" én e szerint működöm.
A képzelgésről meg a saját érdekedben szokjál le, mert csak egy hamis világot építesz magadban ezzel kapcsolatban és így még nehezebben leszel túl ezen, tudom, tapasztalat.
Első lehet benne valami.
Igyekszem majd bár ez nehéz de nagyon de tudom h nem szabad illúziókban élni csak nehéz elengedni. De igyekezni f9gok és köszönöm a válaszotokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!