Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők mennyire stop...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők mennyire stop tábla nektek, ha a srác kopaszodik elől?

Figyelt kérdés
Nem olyan nagyon durván de azért látszik na. 30 elmúltam mondhatjuk a korral jár, engem igazából nem zavar, nem vagyok frusztrált miatta vagy ilyenek. Csak kíváncsi vagyok, hogy ez befolyásol-e bármit is ismerkedés tekintetében mert annyira nem eldobnivaló a fejem amúgy. :D
2021. szept. 21. 07:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanannyira, amennyire a férfiaknak stopptábla egy kopaszodó nő.

43 N

2021. szept. 22. 18:30
 22/27 A kérdező kommentje:
Egy férfi és női kopaszodást ne vegyünk már egy kalap alá mami :D
2021. szept. 22. 22:26
 23/27 anonim ***** válasza:

21

Ez egy jó nagy butaság volt, mondom nőként.

Pl. a nagyon erős pattanásosság is inkább a fiatal férfiakat sújtja. Nem a nőket.

2021. szept. 23. 08:12
 24/27 anonim ***** válasza:
Anyád a mami. Lehet, hogy nem tetszik a rendszer, de ugyanannyira nem vonzó egy kopaszodó pasi, ahogy a haj nélküli nők sem azok. Sajna ez van, nem rólad álmodoznak a nők.
2021. szept. 23. 13:35
 25/27 A kérdező kommentje:
Sok intelligencia nem szorult beléd az egyszer szent. De nem baj amíg van dúshajú olasz digó, aki elrendezi a segged mami ;)
2021. szept. 23. 15:58
 26/27 anonim ***** válasza:
Lehet, de én 30 évesen még nem voltam mami, veled ellentétben, aki 30 körül már papisodni kezdtél.
2021. szept. 24. 11:32
 27/27 anonim ***** válasza:
Egyszerűen marhaság, amit mondasz, 21, 24, 26. Apám pl. már 30 éves kora előtt majdnem teljesen kopasz volt, azért csinált még gyereket és élt szexuális életet, szóval nem tudom, miről van szó. Nem volt és még mindig nem papi. Pedig 70 felett jár. Szemüveg nélkül vezet és igen jó fizikai erőben van, az alakja sem rossz (vékony és izmos).
2021. szept. 24. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!