Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek szeretője van, honnantól számítja annak? Milyen gyakori személyes találkozás vagy csevegés, és szex után mondod ki hogy ő már az a kategória?
Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 19:08
1/11 anonim válasza:
Nem ettől függ nálam, hanem az érzelmektől.
2/11 anonim válasza:
Szerintem már az első csók után.
3/11 A kérdező kommentje:
Hetente milyen gyakran keresitek a másikat?
En vagyok a nő.
2021. szept. 20. 19:19
4/11 anonim válasza:
Mi napi szinten "beszélünk", hetente egyszer-kétszer talán sikerül összefutni egy fél órára, jobb esetben egy órára. Plusz havonta egy teljes nap, amit együtt töltünk. F
5/11 A kérdező kommentje:
Napi szinten azt ugy erted h.hosszan vagy csak pár szot?
Van h.egyikőtök kevesebbet tud írni? Vannak szabályok, pl este 8 után ne irj mert lebuksz..ilyesmi?
2021. szept. 20. 19:25
6/11 anonim válasza:
Nap mint nap változik a mennyiség, de nincs szabály. Amikor jól esik, de nincs gond belőle, ha valamelyikünk nem válaszol azonnal.
7/11 A kérdező kommentje:
Elsősorban azt szeretnem kideríteni ez másnal hogy működik vagy csak az en fejemben van az h.ez a pasi a szeretom.Mi is beszelunk naponta van h.kevesebbet tud irni.Volt már köztunk szex is 2x.Eddig találkoztunk összesen 3x az 1 hónap alatt mióta ismerem
2021. szept. 20. 19:28
8/11 A kérdező kommentje:
Nem is az azonnal valaszolra gondoltam elfoglaltsága lehet mindenkinek.Hanem h.én írok neki reggel először én keresem.Van olyan időpont ami után irhatok csak ézt tiszteletben is tartom.Lehet tulsagosan beleéltem magam a helyzetbe
2021. szept. 20. 19:30
9/11 anonim válasza:
Mi se találkoztunk minden nap, de próbáltunk minél többet. Mi öt hónap alatt szeretkeztünk összesen négyszer.
10/11 A kérdező kommentje:
9 es köszönöm, hát jogos a napi találkozás nem is megolható az már nem szeretői "státusz".
Köszönöm az eddigi válaszokat jöhetnek még tapasztalatok.
2021. szept. 20. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!