Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik hogy valaki annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy valaki annyira megfog első találkozás alkalmával hogy aztán már nem tudsz másra gondolni?

Figyelt kérdés
Ilyet még nem tapasztaltam eddig.
2021. aug. 15. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Olyan is l, hogy nemhogy megfog elso latasra, de a tovabbi lépésekben is letaglóz, lenyűgöz es sorozatban okoz hatalmas kellemes csalodásokat es teljesen elveszel.

Mint amikor sorozatban kapod azt a "villámcsapást"

Eloszor leesik az állad annyira vonz.

Aztán kiderul hogy euforikus vele a szex ami még soha életedben nem volt.

Aztán kiderul hogy normalis komoly nem hulye hanem okos befolyásos sikeres.

Aztan kiderul hogy TE vagy neki A NŐ!

Aztan kiderul hogy full egymásba estek és amit megélsz szerelemet es euforiát azt ő Veled ugyanugy megéli.

Az egész mint egy álmokat is felülíró életérzés.

2021. aug. 15. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
*olyan is, hogy
2021. aug. 15. 16:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nekem is volt.
2021. aug. 15. 16:22
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Hány éves vagy kérdező?
2021. aug. 15. 16:39
 5/10 moozygoo ***** válasza:
34%
Volt, nem jó az olyan.
2021. aug. 15. 17:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút. Még csak nem is tetszett, de mégis annyira durván vonzott, hogy szerelmes lettem. Viszonzazlan.
2021. aug. 15. 17:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt nálam ilyen, nem is 1×, de nem lett belőle semmi sem.
2021. aug. 15. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szóról szóra azt élem át most, amit leírt az egyes válaszoló... és soha ilyen boldog nem voltam, még ha adódnak nehézségek és hiányzik is.
2021. aug. 15. 20:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, igen, igen.
2021. aug. 19. 09:27
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Volt, nem jöttünk össze sosem, sőt azon az egy éjszakán kívül (buli, pár csók, tánc) nem is találkoztunk.

11 évvel ezelőtt történt, de még mindig gyorsabban ver a szívem kicsit, ha rá gondolok.

Van párom, imádom és semmi pénzért nem hagynám el, az a másik srác csak amolyan "álmaim lovagja", plátói :D

2021. aug. 19. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!