Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Önöket zavarná, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Önöket zavarná, ha első találkozás esetén a férfi magázódna?

Figyelt kérdés
Nem csak randira kell gondolni, hanem általános szituációra, is pl. ha egy vonaton, megkérdeznék, hogy szabad e a hely, és a férfi magázódva válaszolna, hogy "nyugodtan üljön le" vagy, ha egy közös barát bemuatatná Önöket egymásnak, és a férfi eleinte magázódna.
2021. szept. 2. 19:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Azt gondolnám leöregít. Ha kisgyerekrol van szo nem zavarna de há majdnem velem egykorúról vagy hasonlo az rosszul esne
2021. szept. 2. 19:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Volt 2 ismim akik így flörtöltek
2021. szept. 2. 19:18
 3/13 A kérdező kommentje:

De miért? A magázódás egy tiszteletteljes megszólítás. Évszázadokig általános szokás volt.

Nekem az azonnali tegeződés olyan, mintha nem tisztelne az illető.

2021. szept. 2. 19:27
 4/13 A kérdező kommentje:
A number 1-nek igazából a válaszom, elnézést! Hibát vétettem az írásomban. 😔
2021. szept. 2. 19:28
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Zavar
2021. szept. 2. 19:29
 6/13 A kérdező kommentje:

Megint hiba

"A number 1-nek ment igazából a valászom"

Így értelmesebb. Kicsit összeszedetlen vagyok, elnézést!

2021. szept. 2. 19:30
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Azok az idők már elmúltak , már ügyintéző is tegez, már majdnem az az alap mindenhol

(Balàzs?)

2021. szept. 2. 19:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom értékelni, ha valaki választékosan is képes beszélni ahelyett, hogy azonnal letegezne. Szerintem nem öreges hanem kultúrált.
2021. szept. 2. 19:53
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok Balázs... Azért ez kiakasztó, hogy egy gyakoris trollnak nézel (téged már tegezlek inkább).

Szabályosan sértő!

2021. szept. 2. 19:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Jól van na , csak fura volt a kérdés , nem kell fel kapni a vizet.

Neki szoktak lenni ilyen agyrém kérdései .

2021. szept. 2. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!