Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérdemelné, hogy ezt tegyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemelné, hogy ezt tegyem?

Figyelt kérdés

Egy hónapja barátnőm munkahelyet váltott. Egyik nap betegen nem mentem dolgozni, de otthon egész nap takarítottam és főztem (ami ritkaság), és alig vártam este, hogy jöjjön haza. Tudta jól, és hitegetett hogy jön hazafelé. Azonban sem a legközelebbi, sem az azutáni járatra nem szállt fel. Hanem helyette iszogatott egy pasi munkatársával. Gondolhatjátok mindez hogy esett. (Egyébként azzal indokolta, hogy mindenkivel jól ki szeretne jönni.)

Ma támadt egy olyan gondolatom, hogy holnap elhívnék iszogatni valakit hasonlóképpen, ahogy ő iszogatott egy ellenkező neművel. Ő is ismeri az adott csajt és tudja, hogy szingli. Szeretném ha érezné ugyanazt a féltékenységet, sértődöttséget és bizonytalanságot amit "anno" okozott nekem. Szerintetek is megérdemli? Túl gyerekes lenne? Ti megtennétek?

2021. szept. 18. 23:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
Szóval egyszer életedben házimunkát végzel és már egyből ekkora az arcod? Gyerekes vagy. Én sem sietnék haza hozzád.
2021. szept. 19. 09:09
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem értem, hogy a jó munkakapcsolatnak mi köze ahhoz, hogy randiznak.

Ne mondja nekem senki, hogy kettesben el mennek iszogatni és a munkáról beszélnek..

2021. szept. 19. 09:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindenki magából indul ki. És tényleg...
2021. szept. 19. 09:40
 14/21 A kérdező kommentje:

"Szóval egyszer életedben házimunkát végzel és már egyből ekkora az arcod?"

Ácsi, a főzésre értettem, hogy ritkaság. Nálunk én takarítok, a csajom... nos... néha összedob valamit, de legtöbbször rendelünk kaját.

2021. szept. 19. 09:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szimplán csak nem gondolta, hogy neked ennyire fontos lett volna, hogy hazajöjjön. Szerintem ezt mondd el neki őszintén, hogy tényleg vártad őt és a kedvéért főztél és megbántott még azzal is ráadásként, hogy egy férfival ment el iszogatni...

Nem tudom más emberek indíttatását, de én pl egyetemen volt, hogy két előadás között többször elhívtam egy fiút ebédelni, mert barátkozni szerettem volna és úgy is mind a ketten órákat várunk a kövi előadásig. Illetve egyébként is magányos voltam akkoriban, de nem párkapcsolatot akartam, hanem csak barátkozni, rossz érzés ha valahol ott vagy egész nap és nincs jó kapcsolatod a többiekkel.

A barátnőd indíttatását nem ismerem, most csak magamból indultam ki.

Ez a játszmázás csak a kapcsolat haldoklását jelentené, de ha nem akarsz már tőle semmit, akkor csak rajta.

Most azt hadd ne emeljem ki, hogy amúgy nem végzel házimunkát és nem főzöl és úgy állítod be, hogy micsoda kegy, hogy egyszer megtetted... Lehet pont ezért is gondolta, hogy végre nem kell hazarohanni és elvégezni mindent, lehet egy óra szabadsága.

2021. szept. 19. 09:57
 16/21 A kérdező kommentje:

Amúgy megbeszéltem vele azután. Vagyis elmondtam neki, hogy ez rosszul esett (ő meg lexarta...).

15: "Lehet pont ezért is gondolta, hogy végre nem kell hazarohanni és elvégezni mindent, lehet egy óra szabadsága."

Ezen jót nevettem. Ő a leglustább nő, akivel valaha találkoztam és nem túlzok. Látnod kellene a lakást. Ha én nem takarítok, akkor egy büdös szemétdombban élnénk. Olyan szinten lusta, hogy ha vág egy szelet kenyeret, nem veszi a fáradtságot hogy visszacsomagolja a többit, inkább hagyja megszáradni a friss kenyeret. És a legrosszabb, hogy semmibe sem nézi a törekvéseimet.

2021. szept. 19. 10:08
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, te megint az vagy, aki évek óta itt szidja a csaját, hogy lusta és alkalmhtlan? Hagyj már békén minket a nyomoroddal, kérlek.
2021. szept. 19. 10:27
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem, én friss vagyok XD
2021. szept. 19. 10:40
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy vele, ha ennyire szidod?
2021. szept. 19. 21:43
 20/21 A kérdező kommentje:
Mert csak neki annyira alacsonyak az igényei, hogy egy olyan ronda és kis farkú pasi elég legyen neki, mint én.
2021. szept. 19. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!