Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Meg tud változni teljesen a gondolkodásotok egy nő miatt??
#10: Jaj, ne legyünk álszentek! De, egy gyerek igenis teher. Életre szóló munka, rengeteg erőfeszítés, sok sírás, aggódás, mérgelődés. Véget nem érő éjszakázások. Betegségek. Hisztik.
Pont ezért KELL, hogy valaki akarja a gyereket, vágyjon rá, és akkor ezt mind örömmel vállaja, mert mindenért kárpótolja két nyálas puszi.
Nagycsaládos anyaként írom ezt. Nekem a gyerek után vágy ezt jelenti: tudom, hogy mivel jár, tudom, hogy mekkora teher, és ezzel együtt vállallom, azért a jóért cserébe, amit csak így élhetek át.
Viszont azt nagyon károsnak tartom, ha úgy adják elő a fiataloknak, hogy a gyerekvállalás csak rózsaszín vattacukorfelhő. Aztán úgy vágnak bele, hogy de jó lesz, pici, cuki, illatos, eszik-alszik, minden szuper, csak naponta négyszer pelenkázod. Aztán szülés után egy hónappal meg visszacsinálná.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!