Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Meg tud változni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Meg tud változni teljesen a gondolkodásotok egy nő miatt??

Figyelt kérdés
Arra célzol most pl, hogy itt vagy 35 évesen mondjuk sose szerettél volna gyereket családot de lehet, hogy egy új nő ezt meg tudja bennetek változtatni vagy ez kizárt!?

2021. szept. 18. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39 vagyok, eddig még senkinek sem sikerült ez.
2021. szept. 18. 17:34
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

#10: Jaj, ne legyünk álszentek! De, egy gyerek igenis teher. Életre szóló munka, rengeteg erőfeszítés, sok sírás, aggódás, mérgelődés. Véget nem érő éjszakázások. Betegségek. Hisztik.

Pont ezért KELL, hogy valaki akarja a gyereket, vágyjon rá, és akkor ezt mind örömmel vállaja, mert mindenért kárpótolja két nyálas puszi.

Nagycsaládos anyaként írom ezt. Nekem a gyerek után vágy ezt jelenti: tudom, hogy mivel jár, tudom, hogy mekkora teher, és ezzel együtt vállallom, azért a jóért cserébe, amit csak így élhetek át.

Viszont azt nagyon károsnak tartom, ha úgy adják elő a fiataloknak, hogy a gyerekvállalás csak rózsaszín vattacukorfelhő. Aztán úgy vágnak bele, hogy de jó lesz, pici, cuki, illatos, eszik-alszik, minden szuper, csak naponta négyszer pelenkázod. Aztán szülés után egy hónappal meg visszacsinálná.

2021. szept. 18. 17:41
 13/13 A kérdező kommentje:
Elméleti kérdés volt csak. Igazából én nőként nem akarok gyereket. De nyilván érdekel a másik oldal ki ,hogy látja. Nagyon köszönöm a válaszokat!!!
2021. szept. 19. 00:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!