Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves pasi, 8 éve nincs senkije, mennyire normális?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 12:15
11/13 anonim válasza:
Nem ismered az életét, a kudarcait, a terheit. Nem tudod, mit miért tesz. Csak ítélkezel pár felszínes információ alapján.
Lehet, hogy nála van egy színvonal, aminél alább nem adja? Talán neki kevés, ha valaki jó nő?
12/13 anonim válasza:
Volt házas? esetleg gyerek?
Nekem nem egy barátom van aki huzamosabb ideje nincs senkije, mert vagy bizalmi válságban a múltban történt események miatt, vagy úgy döntött, hogy többet ér a nyugalma mint hogy párkapcsolatban éljen. Vannak olyan szakmák, munkák akik nehezen alakítanak ki kapcsolatot, tűzoltó,mentős,rendőr,biztonsági őr,24h távfelügyelet és még sorolhatnám, akik több műszakban dolgoznak és nehéz olyan partnert találni aki elfogadja ezt és nem balhézik miatta.
13/13 anonim válasza:
Nemtől függetlenül normális. 40 éves korára általában eljut oda mindenki,hogy kialakít egy stabil anyagi helyzetet, van otthona, és esetleg túl van egy (vagy több) tartós kapcsolaton, esetleg gyereke is van, vagy eldöntötte,hogy nem is szeretne. Nő vagyok, 40 fölött pár évvel. Nemrég ért véget egy hosszabb kapcsolatom. Van gyerekem, munkám, stabil anyagi helyzetem,barátaim, boldogulok az életben. Biztos eljutok majd oda,hogy szeretnék egy társat, de azt tudom,hogy nem mindenáron. Elvárásaim vannak/lesznek, és biztos a másik félnek is, amik nem biztos,hogy egyeznek. Az egyedül töltött évekből nem szabad semmi következményt levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!