Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves pasi, 8 éve nincs senkije, mennyire normális?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 12:15
1/13 A kérdező kommentje:
Előtte volt 3.
2021. szept. 18. 12:15
3/13 A kérdező kommentje:
Csomó jó nő van, hogyhogy nem talál egyet sem? Mellesleg sikeres, jóképű és szeretne is kapcsolatot.
2021. szept. 18. 12:19
5/13 anonim válasza:
#3 Mert mondjuk válogat, tekintve, hogy értelmes ember? Csomó jó nő van, és????
6/13 anonim válasza:
szeret egyedül lenni. Nincs ebben semmi meglepő-
7/13 anonim válasza:
Ha ennyire érdekel ez a dolog kérdező, akkor segíts neki keresni valakit, ahelyett, hogy itt TFH-zol.
8/13 anonim válasza:
Kerülendő! Legkésőbb 30 évesen az összes tini őt szopná/vele dugna, szóval vagy nem igaz amit írtál vagy valami pszichopata!
9/13 anonim válasza:
Teljesen.
Nekem sincs kapcsolatom már majdnem 4 éve: na és? :)
Szeretem a nyugalmat, programjaim így is vannak, bohócnak pedig már öreg vagyok.
Ha lesz valakim egyszer, annak örülök majd, de én sem hajszolom a lehetőségeket, mert a harmónia fontosabb, mint mindenáron lenni valakivel. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!