Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezdett el egyik napról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdett el egyik napról a másikra hirtelen kerülni a munkahelyemen az a férfi(főnököm) akiről tudom,hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés
Na tehát a főnökömről van szó.D.Tavaly szeptember óta dolgozom itt szinte rögtön ki is kezdett velem a főnököm,de visszautasÍtottam,amit úgy látszott el is fogadott egy darabig...Idén márciusban megint próbált közeledni felém,szintén visszautasÍtottam,úgy látszik ez már érzékenyen érintette,mert sajnos ki rúgott utána azzal az indokkal,hogy rosszul dolgozom,de áprilisban már hÍvott,hogy menjek vissza dolgozni...Szerettem azt a munkát nagyon Így visszamentem dolgozni bizonyos feltételekkel.Utána nem próbált meg újból nyomulni szerencsére,egész normális viszonyban voltam a főnökömmel egészen augusztusig.Augusztus óta hozzám se szól,levegőnek néz,direkt kerül engem.Köszönésen kÍvül egyáltalán nem kommunikál velem.Vajon miért?Mi lehet az oka?

2021. szept. 18. 12:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Miért ne akarhatna komolyat tőle a főnöke?
2021. szept. 18. 21:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
11 mert a viselkedese ezt mutatja, és egyébként meg ki nem szarja le hogy a főnök mit akar. Álljunk már le ezzel de komolyan hogy itt ennyi barom kamatyol a munkahelyen.
2021. szept. 18. 23:08
 13/13 anonim ***** válasza:
védekezik
2022. jan. 6. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!