Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi gyakran tereli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi gyakran tereli a beszélgetést a szexre, akkor csak azt akarja, igaz?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtünk beszélgetni, kihangsúlyozta, hogy komoly kapcsolatot keres, a kalandozás nem az ő stílusa. Még olyat is írt, hogy a szexet semmiképp nem sürgetné, mert neki ahhoz idő kell. Ehhez képest a legutóbbi beszélgetéskor szinte állandóan a szexre célozgatott, kíváncsiskodott mit hogyan szeretek, szőrtelenítem-e magam stb.

Nekem elvette a kedvem a vele való további ismerkedéstől. Szerintem hiába írja valaki, hogy komoly kapcsolatot szeretne, ha semmi mást nem kérdezget. Nem tartom magam prűdnek, csak úgy gondolom, megvan ennek is az ideje.

Mit gondoltok?

2021. szept. 15. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
99%
Azt gondolom, hogy csak szexre hajt.
2021. szept. 15. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valószínű erre hajt. Az emberek arról beszélnek sokat, ami érdekli őket.

De csak gondolj bele, ellent mond saját magának, egyik szavával üti a másikat.

:D

2021. szept. 15. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ideje beszélgettek? Ha csak egy-két hete, vagy ilyesmi, akkor tényleg gáz a csávó és mondanám, hogy rázd le. Pláne, ha még személyesen nem is találkoztatok.

Én úgy gondolom, személyes találkozó és egyéb témák kimerítése előtt rátérni a szex témára eléggé taszító, kivéve persze ha mindkét fél egyértelműen csak szexkapcsolatot keres. De ha közben megy a hitegetés, hogy ő komolyat akar, akkor az szánalmas így.

2021. szept. 15. 20:34
 4/8 A kérdező kommentje:

#2: Igen, ez nekem is eszembe jutott, hogy saját magának mondott ellent. :)

#3: Még nem találkoztunk (bár szerintem már nem is fogunk), két hete beszélgetünk.

2021. szept. 15. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Akkor ez így elég undorító. Hagyd a fenébe, valami hülye ez.
2021. szept. 15. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Mondani mindent lehet.
2021. szept. 15. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak két hét ismerem, ilyesmire nem is vagyok kíváncsi, ha komoly kapcsolatot keresek (márpedig igen).

Nyilván más, ha már együtt vagytok egy ideje, akkor izgató róla beszélni.

De én hagynám őt a helyedben.

2021. szept. 16. 01:11
 8/8 anonim ***** válasza:
78%

A szexnek egy komoly kapcsolatban is van, illetve lehet helye. Ha már két hete beszélgettek, és nem csak ímmel-ámmal, akkor szerintem azért már elég sok témát kivesézhettetek.

Én nem mondanám, hogy ez egyértelműen azt jelenti, hogy csak a szexre hajt. Szerintem akkor már korábban erre terelődött volna a szó. Főleg, hogy az itteni nők elmondása alapján legtöbb férfitársam már az első üzenetben ezzel nyit... vagy max a másodikban.

2021. szept. 16. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!