Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalként hogyan lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalként hogyan lehet egy idősebb férfit "felszedni"?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok ráadásul rendszeresen fiatalabbnak is néznek a koromnál (volt aki megkérdezte hogy hova felvételizek egyetemre pedig lassan diplomázok:D).

Nincs konkrét "kiszemelt", de elég régóta érzem úgy hogy egyszer szeretnék egy laza "kapcsolatot" vagy laza viszonyt egy idősebb férfival, ha épp úgy adódna hogy megismerek valakit.

Nem 50esekre gondolok azért, tehát azért ésszerűbb határokon belül maradva, nem komoly kapcsolatra, semmi ilyesmi.

Szóval a kérdés elméleti.

2021. szept. 15. 21:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
64%

Nem értelek...most elméleti, vagy tervben van?Ha elméleti lenne azt jelentené,hogy csak a gondolatodban fordul meg, Te pedig azt írod,hogy egyszer szeretnél egy ilyen laza kapcsolatot.

Elvileg én is azt mondanám,hogy könnyű dolgod lesz, viszont ha belegondolsz: egy normális értékrendű idősebb - mondjuk 35+-os- pasi miért menne bele egy 21 éves lánnyal laza kapcsolatba?Még az sem biztos,hogy a szex elég motiváló lenne...

2021. szept. 16. 08:32
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egy régi motoros de kislány sem.

Egyébként meg nem vagyok naiv, nem áltatom magam olyanokkal hogy én lennék a nagy Ő.

De nen is akarom, le is írtam hogy en se gondolnék komolyra..

2021. szept. 16. 11:33
 13/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi ezen olyan bonyolult.

Megfordult a fejemben hogy egyszer jó lenne, szeretnék HA adódik úgy alkalom.

De ezt nem lehet eltervezni hogy na majd ekkor és ekkor x emberre (akit nem is ismerek) rávetem ranyomulok így és így. Nem túl életszerű.

Egyébkent meg nem értem a sorok között olvasható rosszindulatot. Semmi erkölcstelent nem forralok, nem írtam hogy azt képzelem hogy majd én leszek x férfi 'megváltója'.

Egyébként meg relatív hogy ki mit tart (általánosságban) soknak.

Van olyan férfi ismerősöm aki 30 éves, normális, komoly, regóta dolgozik, sok mindenen túl van már, nyilván sokkal nagyobb élettapasztalattal rendelkezik mint én (aki alig) és mégis érdeklődik irántam. Hogy csak megdugna-e vagy komolyabban is, arra maximum következtetni tudok a jelekből. Más kérdés hogy nem lesz belőle semmi mert engem nem érdekel.

Csak nem értem miert feltételezik sokan hogy én nem tudom, hogy sokaknak ebből a korosztalyból csak szexre kellenék😀.

Én se gondoltam többre.

2021. szept. 16. 11:40
 14/25 anonim ***** válasza:
33%
#12 Dehogynem. 21 éves nőt még nem láttam, csak 21 éves kislányt. Ez látszik abból is, amit itt leírtál.
2021. szept. 16. 12:05
 15/25 anonim ***** válasza:
44%

Ne törődj az itteni incelekkel, csak faj nekik h nem oket valasztjak.

Miert nem jo a tinder? Sokkal konnyebb/gyorsabb mint barmi mas.

2021. szept. 16. 14:38
 16/25 A kérdező kommentje:
#15 nem igazán az én világom az online ismerkedés, a személyeset preferálom.:)
2021. szept. 16. 16:40
 17/25 anonim ***** válasza:
És hogyan jutsz el a személyes taliig?
2021. szept. 16. 16:55
 18/25 A kérdező kommentje:

Erre is irányult a kérdés.

Hol, hogy, stb.

Tapasztalatok is érdekelnek.

2021. szept. 16. 17:08
 19/25 anonim ***** válasza:

Mindenki mindent a telefonján csinál, de online nem ismerkedik, mert az milyen. Pont az első lépés megtételére tökéletes, érdeklődési kör, ki mit szeretne, kiszürhető nagy vonalakban, majd jöhet a személyes tali, ahol eldől lesz e tovább.

Az utcán, buszon, bárhol, ott a telefon mindenkinél és beszél, játszik, cseveg, stb, esély sincs arra hogy észrevegye egymást két ember, netán szemezzenek, vagy ne adj isten szóbaelegyedjenek egymással.

2021. szept. 16. 17:59
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
43 éves vagyok , Tatabányáról. 50 km az amit elfogadható távolságnak tartok ami még belefér hogy személyesen talizzunk, ha úgy alakul. Nem vagyok egyedúlálló és nem is tervezek változást ezen a téren, de ez nem azt jelenti hogy semmibe veszem azt , akinek megfelelnek a körülmények . Írj rám , aztán kiderül
2021. szept. 17. 01:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!