Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lànyok,hogyan adnàtok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lànyok,hogyan adnàtok a pàrotok tudtàra ha tetszene egy csizma és szertnétek ha meglepne vele?

Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 12:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem adnám. Apám után nincs az a férfi, akinek kifejezném, hogy valamit szeretnék vagy akárcsak kérnék tőle kölcsön pénzt. Abban nőttem fel, hogy minden számlát be kellett mutatni, miután adott pénzt arra, hogy elmenjen anyám a boltba. Tételesen leellenőrzött mindent. Mikor megszakítottam vele a kapcsolatot idősebb koromban, elküldte postán a több oldalas jegyzetét, amin az egész addigi életem összes 1000 ftnál magasabb kiadása állt, amit rám költött. A számítógéptől a futócipőmön át a tankömyveimig minden tételesen, árral együtt. Számlát is küldött volna, ha válaszolok neki. Meg is próbálta visszakövetelni az egészet, vagy magát a tárgyat vagy az árát, pedig akkor kiskorú voltam, nem felnőttként adta ezeket a dolgokat nekem.

Szóval én nem kérek meg senkit arra, hogy vegyen nekem valamit, inkább várok még egy hónapot és megveszem magamnak. A páromnak sem hagyok semmit fizetni nekem a közös életen kívül. Ide is nehezen jutottunk el...

2021. szept. 14. 13:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Sosem csinaltam ilyet.

Sehogy.

Ha olyan lenne a helyzet, pl. o mutogatna nekem egy csizmat, hogy az milyen jo lenne nekem, esetleg benyogom mosolyogva, hogy akkor megveheted nekem szivesen, de az utobbi 5 evben nem volt ilyen.

A multkor uj karorara volt szuksegem, es nem talaltam olyat, amilyet szeretnek. Akkor mondjuk mondtam neki, hogy ha szeretne megajandekozni, akkor keressen mar nekem filigran, vekony orat, ami nem 40 centi atmerojo, mert mar a tö..öm kivan a keresgelessel. Szoval nem ovatoskodok:D De nem vett:D

2021. szept. 14. 16:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Baromi illúziórombolónak tartom, ha a nőnek kell kisírni egy "meglepetést" (ajándékot, eljegyzést, bármi hasonlót), nem azért veszi neki a párja (vagy kéri meg a kezét, ha már a másik, tipikusan a nő által kihisztizett témánál vagyunk), mert tényleg meg szeretné lepni. Ha valakinek magától van indíttatása arra, hogy meglepje a párját ezzel-azzal, az anélkül is meg fogja tenni, hogy külön kérnéd rá. Ha meg nem ez a fajta ember, akkor felesleges is reménykedni. Csak magadat teszed szánalmassá, ha ajándékokat kunyerálsz tőle.
2021. szept. 14. 16:36
 14/16 anonim ***** válasza:
13-as, egyetértek veled, csak az a baj, hogy rengetegszer mondják, hogy "nem vagyok gondolatolvasó, ha virág kell, szóljá', aszt hozok".
2021. szept. 14. 16:46
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 részemről ez tiszta sor, ha a párom ezt így megmondaná, akkor simán szólnék neki, ha szeretnék valamit (mondjuk virágra és hasonlókra személy szerint nem vágyom). Ha pedig valaki mindenképpen arra vágyik, hogy a párja rendszeresen meglepje dolgokkal, annak nem egy ilyen ember a megfelelő partnere.
2021. szept. 14. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Megveszem.....
2021. szept. 16. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!