Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok,hogyan adnàtok a pàrotok tudtàra ha tetszene egy csizma és szertnétek ha meglepne vele?

Szívem, nagyon tetszik ez a csizma. Nem volna kedved meglepni vele?
Gondolom valahogy így.

Anyám, ilyen kérdések után nem csodálkozom, hogy a férfiak egy része azt gondolja, a nőket csak a pénz érdekli.
5 éve élek együtt a párommal, de a mai napig mindent magamnak veszek, eszembe nem jutna bármikor is, hogy tőle várjam el, hogy megvegyen nekem valamit, amit én fogok hordani. Pedig folyton mondja, hogy meg szeretne lepni valamivel, de ne már ... ha magától hoz valamit, akkor nagyon örülök neki, de hogy kinézek valamit és megvetessem vele ... ne! 😑

Sehogy, megveszem magamnak. Cipőnél ez fokozottan igaz, hogy szeretem magamnak intézni, mert egy csomót fel kell próbálnom, mivel problémás a lábméretem.
Max. akkor tudom elképzelni másképp, ha szülinapom vagy karácsony közeledne és a párom kifejezetten kérné, hogy mondjam meg, mit szeretnék. De akkor is együtt vennénk, nem lenne meglepetés.

ha olyan jellegű a kapcsolatotok hogy rendszeresen ajándékokat ad, akkor lehet
és a fériak nagy része (nem általánosítás, de nagy része tényleg) akkor fogja megérteni, ha elmondod legalább kétszer, két külön alkalommal hogy tetszik, ebben a méretben ilyen színben szeretném ha meglepnél vele
vagy egy alkalommal emgmutatni botlba hogy az milyen jó, felbpróbálni stb és minimum még egy alkalommal megmondani neki hogy vegye meg

10-20k? A kínaiban max.
Ettől függetlenül én megveszem magamnak. 50-ért is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!