Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmet vall és virágot hoz de én elutasítom őt, akkor nem illik átvenni a csokrot?
Esetleg ha ráírsz előre, hogy ne hozzon rózsát, úgy meg tudod előzni ezt a helyzetet.
Hogy ne kelljen előre elmondani az indokot (mert tényleg gáz írásban csinálni) hivatkozhatsz arra, hogy sok cucc lesz nálad és macerás lesz vinned, vagy hogy otthon tele vannak a vázáid.
Őszintén, akkor számítania kellene a visszautasításra is.
#3 vagyok, továbbra is az előzetes kommunikációt ajánlom: amikor anno a párommal mentünk "randira", akkor már előre lebeszéltük hogy a virág necces - inkább egy tábla csoki, az elfér kis helyen, vagy meg is lehet enni közösen.
De nem ez a lényeg. Ha csokit hoz, az is gáz így. Átadja jajj köszönöm de aranyos vagy majd benyögöm, hogy bocsi de azért jötrem ide, hogy visszautasítsalak?
Teljesen másról szól a kérdés.
Nem is biztos, hogy visz. Ha mégis, akkor fogadd el, köszönd meg, mivel a találkozáskor fogja átadni, nem indíthatsz azzal, hogy bocs, de nem kellesz, mikor még semmit nem mondott, csak neked van sejtésed.
Miután elmondtad, hogy nem akarsz vele járni, lehet feláll és távozik virággal vagy anélkül. Így ez megoldódott.
Vagy te távozol, és otthagyod a virágot. Esetleg viszed, ha szól.
Ha együtt távoztok, és szépen meg tudtátok beszélni, akkor viszed a virágot. Szerintem sértés otthagyni. AZért egy csokor vagy szál virág nem az a hatalmas kategória.
Otthagyni, fejéhez vágni akkor szokás, ha valami gázos dolgot akar lenyomni a torkodon egy csokor virág segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!