Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A monogám barátság extrákkal az tulajdonképpen kapcsolat?
Nem érzem magam átcseszve, mert nekem tökéletesen megfelel jelenleg, hogy csak programozunk, meg testiség is van, de nincs együttélés, nincsenek ezzel járó problémák, meg szabadabb is vagyok.
Csak ezt a részletet nem értettem, hogy akkor miért is ne ismerkedhetnék másokkal.
Nem voltam még ilyen "kapcsolatban", csak komolyban, ott meg nyilván egyértelmű, hogy hűséget fogadok és meg sem adom az esélyt más(ok)nak. Így meg nem értem, ha csak barátság extrákkal dologban vagyunk, akkor mire fel fogadjak hűséget. Nem mintha szeretnék több vasat tartani a tűzben, mert nem az én stílusom, de értitek biztos, hogy mit mondok.
Csak ezt a részletet nem értettem, hogy akkor miért is ne ismerkedhetnék másokkal.
Mert a játéka vagy, ne vigyen el más. Ő meg keresi melletted azt, akivel tervez is. Azt ne hidd, hogy nem.
Nem, összejárás, ahol a másik fél féltékeny rád, ezért korlátozni akar.
Ha komolyat akarna, akkor járnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!