Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A monogám barátság extrákkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A monogám barátság extrákkal az tulajdonképpen kapcsolat?

Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 09:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gyanús, valószínűleg nem azonos játékszabályok szerint gondolkoztok és az extrák neki már azt jelentették, belementél, hogy már nem csak barátok vagytok.
2021. szept. 13. 12:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már, ha komolyat akarnék valakitől, rohadtul nem zavarnának az anyagiak, majd együtt megoldjuk. Szerintem át vagy cseszve.
2021. szept. 13. 12:44
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam átcseszve, mert nekem tökéletesen megfelel jelenleg, hogy csak programozunk, meg testiség is van, de nincs együttélés, nincsenek ezzel járó problémák, meg szabadabb is vagyok.

Csak ezt a részletet nem értettem, hogy akkor miért is ne ismerkedhetnék másokkal.

Nem voltam még ilyen "kapcsolatban", csak komolyban, ott meg nyilván egyértelmű, hogy hűséget fogadok és meg sem adom az esélyt más(ok)nak. Így meg nem értem, ha csak barátság extrákkal dologban vagyunk, akkor mire fel fogadjak hűséget. Nem mintha szeretnék több vasat tartani a tűzben, mert nem az én stílusom, de értitek biztos, hogy mit mondok.

2021. szept. 13. 14:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt így mondd el neki is, és ki fog derülni, ugyanígy gondolja-e.
2021. szept. 13. 14:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szexkapcsolat igen
2021. szept. 13. 15:12
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak ezt a részletet nem értettem, hogy akkor miért is ne ismerkedhetnék másokkal.

Mert a játéka vagy, ne vigyen el más. Ő meg keresi melletted azt, akivel tervez is. Azt ne hidd, hogy nem.

2021. szept. 13. 16:12
 17/20 A kérdező kommentje:
De ez akkora hülyeség (szerintem). Eleve nem használok tinder és hasonló appokat, mert nem tetszettek, nem váltak be. Ha ő nem lenne, akkor sem keresnék direkt módon valakit. Ha meg valakit megismerek, aki felkelti az érdeklődésem, akkor így is úgy is menni fogok, ha kapcsolat, ha nem. És ez normális kapcsolatban ugyanúgy megtörténhet, hiába az ígérgetés. Vagy a b opció, hogy megcsalják a másikat. De bármikor megeshet, hogy valaki iránt fellángol az ember. Na mindegy, nekem oké, de sok logikát nem látok ebben. :D
2021. szept. 13. 16:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
De akik erre tartanak valakit, azok nem gondolnak bele. Plusz sokan nagyon naivak, meg lehet velük tenni bármit.
2021. szept. 13. 16:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, összejárás, ahol a másik fél féltékeny rád, ezért korlátozni akar.

Ha komolyat akarna, akkor járnátok.

2021. szept. 13. 18:18
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi egyébként mindenkinek! Mentek a pluszok!
2021. szept. 13. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!