Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 nappal ezelőtt össze vesztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 nappal ezelőtt össze vesztem vele, azóta sem keres. Ennek már vége?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszul esett valami, szóval rávágtam a telefont.

Nem egy olyan dolog szerintem, amiben ne érezné úgy, hogy igazam volt. Gondoltam majd ír, hogy neharagudjak esetleg megbeszéljük és ennyi. De nem, azóta sincs semmi hír felőle.

Már elengedjem? Vagy hány napig érdemes ilyen esetben "várni"?

Én vagyok a nő, ő a férfi.

Csak en gondolom úgy, ha számított volna neki ez a dolog akkor nem kéne ennyivel elengednie?

2021. szept. 13. 07:13
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
És mennyi ideje vagytok együtt?
2021. szept. 13. 07:16
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
72%

Mindig a fő kérdés, h a rosszulesés hiszti, vagy jogos?

Ha előbbi, én sem írnék ràd, az fix.

Màsfelől úgy tűnik, h nem fogod megtudni, hogy mi a tényàllàs, ha nem írsz rà...

2021. szept. 13. 07:29
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem mindegy, hogy ez egy pár hónapja tartó kapcsolat vagy évek óta tart....??
2021. szept. 13. 07:33
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Mi ezt meg nem mondjuk, mert nem ismerjük. Valakinél ez a pont a végén, esetleg már ez volt az utolsó csepp és jól jött ki, más valaki meg lehiggad.
2021. szept. 13. 07:50
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
Neked volt igazad... . Szerinted. Szerinte nem.
2021. szept. 13. 07:52
 6/10 anonim ***** válasza:
12%

Tipikis amikor még a masiknak áll feljebb még ő várja hogy te pitizz.

Ez nem egyenes korrekt problémamegoldas hanem arrol szol h ki szalad a masik utan.

Ki "hajlik meg".

2021. szept. 13. 08:03
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Romboljátok szét egymás homoktortáját is
2021. szept. 13. 08:07
 8/10 anonim ***** válasza:
13%
Te már érezted, h sántít a kapcsolat, azert veszekedtél. Es lám, igazad volt, kapóra jött neki a vita, mert valaki más van már a képben. Ha nem lenne senki, mar reg előkerült volna, egy ferfi nem unatkozik otthon...
2021. szept. 13. 08:09
 9/10 anonim ***** válasza:
34%
Min vesztetek össze?
2021. szept. 13. 08:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Előtte voltak - e már jelek, hogy rossz a kapcsolat, voltak - e komolyabb veszekedések, mióta tart, mennyire foglalkoztatok egymással, egyebek...
2021. szept. 13. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!