Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férjnél lévő nőnél mik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férjnél lévő nőnél mik a flört jelei? Miből tudatja egy férfi, hogy szabad a pálya, ha csak látásból ismerik egymást a nővel?

Figyelt kérdés

De a lány sokan nezi a férfit.

40F 28N

2021. szept. 9. 20:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

Hogy nem visel gyűrűt, semmit nem jelent. Mi sem hordjuk a férjemmel, és nem haragszom rá. Egyszer elakadt a kilincsben, és majdnem letépte az ujjamat, azóta én sem hordom. Ő látott olyan férfit, akinek nem volt középső ujja emiatt. Bizonyos munkakörökben kifejezetten tilos. Én nő létemre sem tudom elviselni. Sok házas ismerősöm, férfiak és nők sem viselik.

Amúgy nem lehet tudni. Sok házas nő is flörtöl, mert tetszeni mindenki szeret. Az nem biztos, hogy attól félre is lépne veled.

2021. szept. 14. 23:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha nézitek egymást, ha meglát már mosolyt csalsz az arcára,esetleg zavarban van, nem találja a szavakat. De a szem a lélek tükre. Ha ragyogó szemekkel néz rad, nyert ügyed van .

Van kedved privátban beszélgetni, szívesen adok pár tanácsot, pont ezt élem át, a női oldalról

2021. szept. 15. 08:18
 13/14 cseppszi ***** válasza:
48%
Azért azt nagyon ne keverjük össze, hogy ha valaki kedves hozzád, az még nagyon nem azt jelenti, hogy le is feküdne veled ...
2021. szept. 15. 11:22
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
Azért ne bízd el magad. Nekem van egy nálam idősebb ffi munkatársam. Én házas vagyok de állandóan nézem. Egyszerűen nem bírom nem nézni, mert borzalmasan rusnya.
2021. szept. 15. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!