Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy buliba fogdos es bokol egy olyan ferfi, akit csak latasbolismerek (mert egy faluban lakunk), akkorha nekem is tetszika srac, akkor MIT KELL TENNI?
Neked ilyen alakok tetszenek???
Akik egy ismerkedést azzal kezdenek, hogy nekiáll fogdosni??
Gyorsan feküdj alá, mielőtt átmegy másik k.vához!!
63%- ezt hogy erted, hogy igenyes lany lehetek?
Amugy kepzeld az vagyok, nem vagyok hajlando minden jott-ment senkihazival leallni.
Szia! Remélem, nem bántalak meg azzal, amit mondok, de szerintem elég fura, amikor pasik így akarnak ismerkedni, hogy fogdosnak. Mégis milyen jogon? A köszönőviszony nem jogosítja fel erre! (Mondjuk egyesek még így sem zavartatják magukat, tök idegen csajokat fogdosnak ismerkedés gyanánt.)
Hát figyi... csak azért ne hagyd magad tapizni, hogy megmutasd, ő is bejön neked. Teremts inkább alkalmat a beszélgetésre. Jobb ötletem nincs.
Nem lebeszélni akarlak róla, mert nem ismerem a szitut, de nekem marhára visszatetsző, amikor egy pasi így próbál ismerkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!