Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy buliba fogdos es bokol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy buliba fogdos es bokol egy olyan ferfi, akit csak latasbolismerek (mert egy faluban lakunk), akkorha nekem is tetszika srac, akkor MIT KELL TENNI?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 17:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha idegen létére fogdos akkor rázd le, mert ki akar használni
2011. máj. 17. 17:26
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Lesz*pni XD
 3/14 anonim ***** válasza:
simulj, nyomulj, ölelgesd... de ne túl ribancosan, aztán ha nem jön be mond azt, hogy az alkohol miatt volt..
 4/14 anonim ***** válasza:

Neked ilyen alakok tetszenek???

Akik egy ismerkedést azzal kezdenek, hogy nekiáll fogdosni??

Gyorsan feküdj alá, mielőtt átmegy másik k.vához!!

2011. máj. 17. 17:30
 5/14 A kérdező kommentje:
Latasbol ismertuk egymast, meg koszono viszonyban voltunk; egy helyre jarunk enekelni, de addig nem beszeltunk semmit, az egyik buliba pedig teljesen ram volt kattanva. Tetszik a srac, de nem tudtam mit csinaljak, mert ha hagyom, akkor az olyan, mintha mindenki megkaphatna, de ha nem hagyom, akkor olyan, mintha nem tetszene. A piara nem tudtam volna fogni, mert megkinalt sorrel es 2x is visszautasitottam, mondvan, hogy nem iszom.
2011. máj. 17. 17:31
 6/14 A kérdező kommentje:
17:30- eddig egyszer SE lattam, hogy csajokat fogdosott volna!! Amugy meg nekem azelott is tetszett, hogy fogdosott, meg udvarolgatort volna.
2011. máj. 17. 17:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Igényes lány lehetsz.
2011. máj. 17. 17:41
 8/14 A kérdező kommentje:

63%- ezt hogy erted, hogy igenyes lany lehetek?

Amugy kepzeld az vagyok, nem vagyok hajlando minden jott-ment senkihazival leallni.

2011. máj. 17. 18:12
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia! Remélem, nem bántalak meg azzal, amit mondok, de szerintem elég fura, amikor pasik így akarnak ismerkedni, hogy fogdosnak. Mégis milyen jogon? A köszönőviszony nem jogosítja fel erre! (Mondjuk egyesek még így sem zavartatják magukat, tök idegen csajokat fogdosnak ismerkedés gyanánt.)

Hát figyi... csak azért ne hagyd magad tapizni, hogy megmutasd, ő is bejön neked. Teremts inkább alkalmat a beszélgetésre. Jobb ötletem nincs.

Nem lebeszélni akarlak róla, mert nem ismerem a szitut, de nekem marhára visszatetsző, amikor egy pasi így próbál ismerkedni...

2011. máj. 17. 18:35
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem hagytam, hogy fogdosson; egyszer eltoltam magamtol, majd utana mar a derekomra csusztatta a kezet, aztan megint elloktem magamtol a kezet, es ra par percre fogtam magam es otthagytam; o persze kialltott utanam, hogy menjek vissza, de nem mentem. Nem tudom, ezek utan szerintem azt erzi, hogy nekem nem jon be, pedig csak azt akartam ezzel elerni, hogy ne nezzen r.ibancnak.
2011. máj. 17. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!