Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan nővel, aki gyönyörű, igazán, nagyon, feltűnően szép, illetve intelligens, de..?
Nagyon nehéz természete van, sosem jó neki semmi, mindig beleköt valamibe, vagy mérges lesz rád, mert nem teljesítesz az általa elvárt szinten, illetve gyakran szidalmazna is ezért, néha kiabálna és elvárná, hogy a kedvére tegyél több dologban, mint házimunka és programok olyanok legyenek, amiket szeret. Tehát olyan személyiség, mint egy elkényeztetett hercegnő és egy domina keveréke, ugyanakkor bújós, szeretgetős, gondoskodó típus is, csak akkor mérges, ha nem teljesítesz jól..
Eltartani nem kell.
Na van aki igényli a lebaszást, hogy összekapja magát..
Nekem is volt egy tunycsáp palim akinek megaludt a tej a szájában.. amikor kicsit ordítoztam vele beindult, pakolt, mosogatott, stb... De ha ráhagytam hajlamos volt elszerencsétlenedni...
Külsőre több, mint dugható.
Kimutatja a szeretetét:
Bújik hozzád, ölelget, puszilgat, apró kedveskedéseket készít, sokszor megsimogat, hozzád ér nap közben, szavakkal is mondja, hogy hiányzol, szeret meg ilyenek, csak a "dolgaira" oda kell figyelned, amiből több van neki, mint másnak, sokkal érzékenyebb és sértődékenyebb, és nehezebben bocsát meg, mint más.
32.
Ijesztően pszichopata jellem az amit jellemzel az elejétől fogva. Itt is pontosan olyan az, amit ecsetelsz, mint mikor a nárcisztikus személy "ad egy kicsit", hogy sokkal többet kapjon vissza, a másik a hatása alatt maradjon...
32
A korábban leírt viselt dolgai mellett ez, amit itt leírtál, szerintem nem valós, őszintén megélt szeretet megnyilvánulásai a másik felé, hanem érzelmi manipuláció, amit ő kedvességnek álcázva próbál a mérleg másik serpenyőjébe odatenni időnként, hogy igyekezzen kompenzálni a nehezen tolerálható viselkedését, mert tudja, hogy egyébként ezt kevesen viselnék el hosszabb távon.
Nem szeretet, hanem kb. ugyanaz a fajta érzelmi manipuláció, amivel egy nárcisztikus személyiség maga mellet tud tartani egy másik embert.
Egy maszk, máz, álarc - nem a valós arca, és nem valódi szeretet.
Sokszor én is így érzem, de ugyanakkor tudom, mikor őszinte, és sok ilyen őszinte pillanata van, mikor elmondja, hogy tudja hogy nehéz(sírva, könnyekkel) vele, de nem tud mit csinálni, néhány dolog egyszerűen csak zavarja, és nem tudja figyelmen kívül hagyni, illetve kritikára ideges, vagy dühös, ez sem akarattal, van, mikor elismeri, hogy hibázott és változtatna, de nem tud.
Tök nehéz személyiség, én pl biztosan nem járnék vele, csak érdekelt, hogy vannak e ilyen emberek, akik szívesen idomulnak a másikhoz, ha az néha kedves velük, szép és okos, csak "rigolyás" és "énközpontú". Ezek szerint jól gondoltam, hogy vannak ilyenek, több privátot is kaptam, pedig nem rólam van szó:) Jó tudni, hogy a boldogság számára is adott, biztosan találni fog olyat, aki majd szereti, nem csak elviseli, hanem örül is, hogy a kedvében járhat.
En ilyen voltam, vagyok plusz oregseggel. A ferfi, aki vegul eletem parja lett, olyan, mint egy allatidomar, anyamnal jobban ismer, es pontosan tudja, mikor kell ramhagyni, mikor kell pofaraejteni. Mellette funkcionalis ember vagyok. Egyszeruen megtalalt az emberem.
Nem is papucs, nem is dominal, erzi, hol kell talalnia a fogast. Nem valo mindenkinek.
Túllihegik egyesek, itt már lassan mindenki pszichiáter meg pszichológus.
Domináns jellem a csaj, ennyi az egész. Szereti ha úgy mennek a dolgok ahogyan ő akarja. Szerintem ezzel amúgy nincs baj, ha talál magának egy szubmisszív (legalábbis nála kevésbé domináns) srácot. Azzal van a baj, amikor 2 domináns ember egymásnak feszül egy kapcsolatban. Sajnos a hollywoodi férfikép kimosta a nők agyát, és a domináns nők is domináns férfire vágynak. Amiből aztán véget nem érő veszekedés, durva szakítások, gyűlölet lesz csak. Ha ezek a nők megbecsülnék a szubmisszív férfiakat, akkor boldog kapcsolatban élhetnének. Így viszont a szubmisszív férfiak vagy nem találnak párt, vagy el kell játszaniuk a domináns felet egy szubmisszív nő mellett, míg a domináns nők domináns férfiakkal kerülnek csak egybe és véget nem érő harcra veszekedésre vannak ítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!