Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál olyan nővel, aki gyönyörű, igazán, nagyon, feltűnően szép, illetve intelligens, de..?
Nagyon nehéz természete van, sosem jó neki semmi, mindig beleköt valamibe, vagy mérges lesz rád, mert nem teljesítesz az általa elvárt szinten, illetve gyakran szidalmazna is ezért, néha kiabálna és elvárná, hogy a kedvére tegyél több dologban, mint házimunka és programok olyanok legyenek, amiket szeret. Tehát olyan személyiség, mint egy elkényeztetett hercegnő és egy domina keveréke, ugyanakkor bújós, szeretgetős, gondoskodó típus is, csak akkor mérges, ha nem teljesítesz jól..
Eltartani nem kell.
Altalanossagokat ir csak. Mi az a konyhai elvaras meseld mar el?
Példákkal. Konkrét példákkal.
Azt is mi a szakmaja es neked mi a szakmad.
En ugy gondolom ha valaki szidalmaz azert mert nem teljesitesz akkor szépen felnőtt módjára beszélnetek kéne, hogy ez nem ok. Ha ennek ellenére noname dolgokon problémázik akkor a kulso szepseg nem szepseg es akkor a kérdés, hogy minek vagy vele? Ja mert szexualisan gondolom vonzo nagyon.
De ugye még mindig nem irtal konyhai példákat mert nagyon nem mindegy. Lehet amit te necces kiakadasnak gondolsz csak eltérő higiéniai kultura es lehet jogosan szol erte amit te szidalmazasnak erzel. Példákat mondj ne csak altalanossagokat.
Példák: Megmondta, milyen majonézt vegyél, te másmilyet vettél, így nem eszi meg az ételt(és haragszik is miatta). Nem végez bizonyos házimunkákat, csak olyanokat, amilyet szeretne, viszont neked alaposnak kell lenned, ő viszont hibázhat. Pontosnak kell lenned, de el kell nézned, ha ő késik, mert nem szeret várni. Sokat kell dicsérned, de ő alig dicsér. Oda kell figyelned, milyen ételt eszik, nem fog megenni valamit azért, mert te csináltad. Ő is készít neked ételt, akárhogy sikerül, örülnöd kell neki, mert nem bírja a kritikát. Úgy alapvetően örülnöd kell mindennek, amit tesz, akár hibásan is, de ő nem tudja elviselni, ha hibázol és nem a kedve, elvárásai szerint alakulnak a dolgok. Vagy ha ő éppen mérges, nem fogja tudni félretenni, hanem addig csak őt kell "vigasztalni" amíg jól nem lesz, csak aztán tud/akar veled és a te érzéseiddel is foglalkozni. Illetve igen, nem tűri a kritikát, egy kettőt amit jogosnak érez, azon változtat.
Én se a szóban forgó nő, se a pasija nem vagyok.
Igazából szerintem elég konkrétan leírtam, kicsit bogaras, a saját megszokott dolgaihoz ragaszkodó nő, aki kiakad, ha nem úgy mennek a dolgok, mint szeretné, de alapvetően jó és kimutatja a szeretetét, de tényleg minden "hiba" frusztrálja, és első körben magával foglalkozik, csak utána másokkal.
"Minden ami a 'de' előtt van, lószar"
Ennél a kérdésnél ez hatványozottan igaz. A 'de' után jellemzel egy elég szörnyű személyiségű embert, akit előtte azért 1-2 semmitmondó kifejezéssel illettél.
Olyan ez, mint a "kedves férfi" aki nagyon "kedves", DE...
"Pedig de!"
Barátnőm pont ilyen. Sokáig csinált nekem kedvességből reggelit, egyetlenegyszer mertem kritizálni, azóta én csinálom a reggelit.... Ő viszont sokszor kritizálja és ha esetleg elfelejteném megcsinálni a reggelijét azt megemlegetem..
Ugyanez a helyzet a takarítással, egyszer megjegyeztem h a fürdőben a sarkokat elfelejtette (miután hozzám vágta h nem vagyok elég alapos) és azóta a fürdőt, wct én takarítom..
Szóval megtanultam hogy mielőtt mondok vmit elszámolok 3ig, így viszont jól megvagyunk
"de alapvetően jó és kimutatja a szeretetét"
A leírtak alapján azt gondolom, hogy alapvetően eltérő elképzelésünk van a szeretet szó jelentéséről.
Amit részleteztél, az minden, csak nem szeretetteljes viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!