Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Engem csak kihasználnak, és belém rúgnak a férfiak, míg az ilyen népszerű, de a férfikat átverő, félrelépő nőnek meg a lába nyomát is megcsókolják?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 14:46
11/17 A kérdező kommentje:
Most nekem nincs pasim.
2021. szept. 6. 15:27
12/17 anonim válasza:
Feltetted mar magadnak azt a kerdest, hogy miert epp azt a ket uriembert valasztottad? Mi volt bennuk a kozos? Mit kellett volna elobb eszrevenni? Hogyan tudtal volna jobban eljarni? Amig nem tanulsz a bena probalkozasokbol, addig az elet ujra es ujra feladja neked a lecket. Az iskolaba eleg volt bejarni azt atrugdostak. Az eletben nem lehet meguszni a tanulast es a fejlodest. Valassz jobban legkozelebb.
13/17 A kérdező kommentje:
Eleinte ezek az "úriemberek" is nagyon jól bántak velem a kezdetekben, de utána már csúnyán viselkedtek velem. De ezekkel a nőkkel meg mindig jól bánnak, még akkor is ha a másikba belerúgnak. Csalódott vagyok.
2021. szept. 6. 15:48
14/17 anonim válasza:
Fogalmazhatunk ugy, hogy atvertek? Hogyhogy nem vetted eszre, hogy az orrodnal vezetnek? Hiaba ocsarolod a masikat, ez tarsasjatek es te is rosszul leptel. Azzal meg neked van dolgod. Teged at lehet verni a latszattal? Nem vagy tul felszines? Mi volt az ami meggatolt abban, hogy eszrevedd mar az elejen, hogy valojaban milyen emberek?
15/17 anonim válasza:
Óvatasobban kell eljárni érzelmek dolgában. Aki gyorsan és könnyen kiadja magát, az sebezhetővé válik.
16/17 anonim válasza:
Tényleg jó ötlet, hogy próbáld ki, hogy dominánsan viselkedsz, nem hagyod magadat.
17/17 anonim válasza:
Velem pont ez a szitu csak férfi vagyok és a nők ilyenek velem, az elején normális meg jó minden aztán kifordulnak magukbol és szo szerint meggyilkolnak. Lehet én vagyok az oka :/ pedig sose voltak nagy igényeim és sose vártam el semmit szereteten kívül egy kapcsolattol. De hát nem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!