Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért olyan hihetetlen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért olyan hihetetlen, hogy egy férfi egyáltalán nem szereti a nőkön a sminket, a parfümöt és az ékszereket?

Figyelt kérdés

2021. szept. 5. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hihetetlen, ki ezt szereti ki azt.

Ettől függetlenül sok nő kedveli és hordja is a fent felsoroltakat.

2021. szept. 5. 20:43
 2/11 anonim ***** válasza:
39%

Nem hihetetlen. Egyiket sem szeretem, mégis volt már párom. És nem is tervezek megváltozni senki kedvéért sem. 1,fémallergiám van, 2,nem bírom magamon az édes pacsuli szagot, inkább öblítő illat fan vagyok, 3,a smink csalás, sminkben bárki tud szép lenni.

Akinek ezek nélkül nem vagyok nőies, azt nagyon sajnálom.

2021. szept. 5. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hihetetlen, de én szeretem ezeket úgyhogy használni fogom.
2021. szept. 5. 20:53
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

"a smink csalás, sminkben bárki tud szép lenni."

Remélem az alakodhoz passzoló, előnyös ruhákat sem hordasz, mert ennyi erővel az is csalás. Parfümből meg kismillió van, nemcsak pacsuli szagú, de ebbe aztán végképp nem megyek bele.

2021. szept. 5. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
27%

1: Mert a nők egy része gondolatolvasónak hiszi magát.

2: Ezek a nők azt olvasták ki az agyunkból, hogy mind oda vagyunk ezekért.

3: Mivel a nőknek mindig igazuk van, felesleges bizonygatnunk az ellenkezőjét, úgy se hiszik el. Már kiolvasták a fejünkből...

4: Mivel tetszeni akarnak nekünk, eleget tesznek az elvárásainknak.

5: Tisztelet a maradék kivételnek, akik csak azért hordanak sminket, ékszert, mert tetszik nekik.

Remélem full komolyan veszi mindenki, mehet a lepontozás... =)

2021. szept. 5. 21:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kinek hihetetlen ez? Komolyan, itt állandóan nemlétező problémákon vekengenek a trollkérdezők.

Igen, vannak sminknélküli, laza ruhás csajokat kedvelő férfiak. Ők nem nálam kezdeményeznek. És mi ezzel a probléma? Mert nekem semmi. Van épp elég akinek meg én tetszem. Mindenki azzal legyen aki neki tetszik. A párom se lenne most a párom ha megismert volna így, de aztán rákezdte volna hogy ne sminkeljek, és ne használjak parfümöt meg ékszereket.

2021. szept. 5. 21:24
 7/11 anonim ***** válasza:
34%

Ne menjünk bele, mert én egy szóval sem akartam bántani azokat, akik szeretik a parfümöt. Számomra az összes női illat kellemetlen, zavar magamon. Ez neked miért baj? Nekem túl tömény, ennyi. A férfi illatokat szeretem, de azokat nyilván nem fogom magamra fecskendezni. Deot használok, testápolót, stb, amiknek friss illatuk van, + nem sajnálom az öblítőt sem. Jobb szeretek tiszta illatú lenni, mint parfümben úszni. Egyszerűen zavar, nem tehetek róla.

Ruhát meg mindenki hord, ne keverjük össze a sminkkel. Nem szeretek fölösleges kenceficéket kenni az arcomra, ezzel eltakarva az esetleges hibákat,ha vannak is. Többet ártok ezzel az esetlegesen problémás bőrömnek, mint használok. Sosem használtam alapozót, meg ilyeneket. Maximum szempillaspirált, és ennyi.

Egyébként meg normálisan válaszoltam a kérdésre, hogy engem nem feszelyez az, hogy nem élek ilyen dolgokkal és nem gondolom, hogy egy férfinak csak így nő egy nő, mivel volt már párom és szerette, hogy természetes "szépség" vagyok. Nem értem, miért kellett belém állni.

2021. szept. 5. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
22%

Hihető! Párom is utalja. A smink egyszerűen zavarja (pedig értek hozzá, nem ronda/olcso). Azt mondja nélküle szebb vagyok.

Parfüm is zavarja, kivagottabb felsőben ramegy a mellkasomra /nyakamra a parfüm es utalja lenyelni azt :D ékszerek csak szimplán idegesítőek, a karkötő megvagja a bőrét ha véletlen úgy van a kezem alatta, nyaklánc meg ide oda leng

2021. szept. 5. 22:10
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem hihetetlen, csak senki nem kérdezte.
2021. szept. 5. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

Nem olyan hihetetlen. Az én férjem se szereti a sminket, fesett hajat meg hasonlókat. Parfümmel, ékszerrel nincs baja, ha nem sok/büdös pacsuli szagú.

Én amúgy sem festettem a hajam soha, nem is fogom , vakolatot se kenek fel, az én fejemen úgysem segítene😂. Ékszert csak kettőt hordok, az eljegyzési és a karikagyűrűmet. Szóval az sem sok.

Parfümöt magam csinálok, csak olyan illatokat szoktam használni ami neki is tetszik, pl gyümölcsös, és virág illatúakat.

2021. szept. 5. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!