Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebből az infóból ki lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből az infóból ki lehet szűrni hogy valóban a "lovat" látja bennem vagy "szamárnak" néz? N

Figyelt kérdés

Ha nincs igazi, elvagyok egy darabig a szamárral ugyebár.

Sztori: Még nagyon az elején vagyunk, egyszer találkoztunk, most pedig mozis randit kért. Ami meglepett, hogy megkérdezte milyen jellegű filmre ülnék be szívesen. Aztán a randit elnapoltuk miattam, utána pedig mikor legközelebb előjött a téma, újra megkérdezte, hogy:

"Milyen filmet is szeretsz? 😂"

Volt már hasonló, nem tudom biztosan, hogy ideiglenes lennék-e számára úgy egy-két évre vagy mi a terve.

Az lenne a kérdés, hogy akinek komoly alakult ki később, azok is tapasztaltak ilyen figyelmetlenségeket pasiknál?

2021. szept. 2. 18:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

#9 voltam:

Másképpen mondom

- Kissé egyoldalúnak tűnik a kapcsolat feléd

- ràadasul mèg az exeddel is hasonlítgatod

- nem tűnsz túlzottan megèrtőnek, de a másiktól azért elvàrod

2021. szept. 2. 19:27
 12/16 Noren1989 ***** válasza:
90%
A fő kérdésre: nem,nem lehet.a leíràsodból szarse derül ki, màr megbocsàss. Max az, h betegesen aggódsz, h nem sikerül ez a kapcsolatse. Kitalàlom, exed 6-8év együttjàràs utàn dobott. Gyerekszerelem volt, 15-19évesen...
2021. szept. 2. 19:40
 13/16 A kérdező kommentje:

12: Így van, gyerekszerelem volt, ráuntunk egymásra. Nincsen azzal semmi baj, azóta is jóban vagyunk.

A kávésnál pedig épp munkatelefonált, valószínű, hogy ezért nézte be, ugyanakkor kicsit valahol az is gáz, hogy közben telefonál. Persze rákérdezett udvariasan, hogy fogják hívni és nem zavar-e, de most erre mégis mit mondhattam volna. De, rohat nagy bunkóság, olyan mintha nem is én lennék a fontos, minek találkozol akkor velem, amikor dolgod van?!

2021. szept. 2. 20:03
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

"munkatelefonált => De, rohat nagy bunkóság"

Màzlista 😆😆😆

2021. szept. 2. 20:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen hapsi. Szakíts vele mielőtt még beléd szeretne. Jobbat érdemel.
2021. szept. 2. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
91%
Reméljük időben rájön milyen bolond nőszeméllyel hozta össze a balsors.
2021. szept. 2. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!