Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből az infóból ki lehet szűrni hogy valóban a "lovat" látja bennem vagy "szamárnak" néz? N
Ha nincs igazi, elvagyok egy darabig a szamárral ugyebár.
Sztori: Még nagyon az elején vagyunk, egyszer találkoztunk, most pedig mozis randit kért. Ami meglepett, hogy megkérdezte milyen jellegű filmre ülnék be szívesen. Aztán a randit elnapoltuk miattam, utána pedig mikor legközelebb előjött a téma, újra megkérdezte, hogy:
"Milyen filmet is szeretsz? 😂"
Volt már hasonló, nem tudom biztosan, hogy ideiglenes lennék-e számára úgy egy-két évre vagy mi a terve.
Az lenne a kérdés, hogy akinek komoly alakult ki később, azok is tapasztaltak ilyen figyelmetlenségeket pasiknál?
#9 voltam:
Másképpen mondom
- Kissé egyoldalúnak tűnik a kapcsolat feléd
- ràadasul mèg az exeddel is hasonlítgatod
- nem tűnsz túlzottan megèrtőnek, de a másiktól azért elvàrod
12: Így van, gyerekszerelem volt, ráuntunk egymásra. Nincsen azzal semmi baj, azóta is jóban vagyunk.
A kávésnál pedig épp munkatelefonált, valószínű, hogy ezért nézte be, ugyanakkor kicsit valahol az is gáz, hogy közben telefonál. Persze rákérdezett udvariasan, hogy fogják hívni és nem zavar-e, de most erre mégis mit mondhattam volna. De, rohat nagy bunkóság, olyan mintha nem is én lennék a fontos, minek találkozol akkor velem, amikor dolgod van?!
"munkatelefonált => De, rohat nagy bunkóság"
Màzlista 😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!