Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebből az infóból ki lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből az infóból ki lehet szűrni hogy valóban a "lovat" látja bennem vagy "szamárnak" néz? N

Figyelt kérdés

Ha nincs igazi, elvagyok egy darabig a szamárral ugyebár.

Sztori: Még nagyon az elején vagyunk, egyszer találkoztunk, most pedig mozis randit kért. Ami meglepett, hogy megkérdezte milyen jellegű filmre ülnék be szívesen. Aztán a randit elnapoltuk miattam, utána pedig mikor legközelebb előjött a téma, újra megkérdezte, hogy:

"Milyen filmet is szeretsz? 😂"

Volt már hasonló, nem tudom biztosan, hogy ideiglenes lennék-e számára úgy egy-két évre vagy mi a terve.

Az lenne a kérdés, hogy akinek komoly alakult ki később, azok is tapasztaltak ilyen figyelmetlenségeket pasiknál?

2021. szept. 2. 18:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Mi itt a figyelmetlenség?
2021. szept. 2. 18:56
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Milyen ló meg szamár, meg ideiglenesség? Elfelejtette, hogy mit beszéltetek meg, és udvariasságból megkérdezte még egyszer.
2021. szept. 2. 19:00
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Rohadt unalmas már, hogy a nők ezzel a ló meg szamár metaforával vannak megáldva.

Előre sajnálom szegényt, ha már egy ilyen apróbb figyelmetlenség miatt kombinálsz, akkor mi lesz később, ha esetleg komoly problémák jönnek fel...

Gondolkozz el magadon, te minden apró részletre emlékszel róla? Gondolom nem...

2021. szept. 2. 19:01
 4/16 A kérdező kommentje:

2: Ok, 😅.

Egyetlen hosszú kapcsolatom volt, ott az exem nagyon figyelt minden apróságra amit mondtam neki. Ő meg teljesen más, nem tudom mire kéne következtessek, de kicsit mintha nem érdekelném igazán.

2021. szept. 2. 19:03
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Rettenetesen túlreagálod, nagyon gáz, hogy ezt nem vagy képes észrevenni.
2021. szept. 2. 19:05
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
A következő hercegnő közöttünk jár.
2021. szept. 2. 19:10
 7/16 A kérdező kommentje:
5: Ja, csak amikor kávét kértem cukorral, tej nélkül, akkor is egy feketét hozott, cukor nélkül. Néztem is furcsán...
2021. szept. 2. 19:14
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Ennek koze nincs ahhoz h mennyire erdekled.

En már kaptam speciel erre egy jo trükköt az exemtol, hogyha valami elmondtak már nekem de nem emlekszem es ujra kerdezem allandoan mindenki lecsesz hogy oldjam meg.

Azt mondta nekem szúrjam be, hogy "mit is mondtál"

A fenti esetben:mit is mondtal milyen filmeket is szeretsz?

Es lám erre már tenyleg nem sertodik meg senki :)

Igazabol valszeg olyan agya lehet mint nekem ennyi csak

2021. szept. 2. 19:19
 9/16 anonim ***** válasza:
74%

Hohó

Az inasnak biztos jó èlete lesz 😆😆

2021. szept. 2. 19:19
 10/16 anonim ***** válasza:
95%
Egyszerűen csak szétszórtabb, mint az exed. Nem kell mindenen problémázni.
2021. szept. 2. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!