Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből az infóból ki lehet szűrni hogy valóban a "lovat" látja bennem vagy "szamárnak" néz? N
Ha nincs igazi, elvagyok egy darabig a szamárral ugyebár.
Sztori: Még nagyon az elején vagyunk, egyszer találkoztunk, most pedig mozis randit kért. Ami meglepett, hogy megkérdezte milyen jellegű filmre ülnék be szívesen. Aztán a randit elnapoltuk miattam, utána pedig mikor legközelebb előjött a téma, újra megkérdezte, hogy:
"Milyen filmet is szeretsz? 😂"
Volt már hasonló, nem tudom biztosan, hogy ideiglenes lennék-e számára úgy egy-két évre vagy mi a terve.
Az lenne a kérdés, hogy akinek komoly alakult ki később, azok is tapasztaltak ilyen figyelmetlenségeket pasiknál?
Rohadt unalmas már, hogy a nők ezzel a ló meg szamár metaforával vannak megáldva.
Előre sajnálom szegényt, ha már egy ilyen apróbb figyelmetlenség miatt kombinálsz, akkor mi lesz később, ha esetleg komoly problémák jönnek fel...
Gondolkozz el magadon, te minden apró részletre emlékszel róla? Gondolom nem...
2: Ok, 😅.
Egyetlen hosszú kapcsolatom volt, ott az exem nagyon figyelt minden apróságra amit mondtam neki. Ő meg teljesen más, nem tudom mire kéne következtessek, de kicsit mintha nem érdekelném igazán.
Ennek koze nincs ahhoz h mennyire erdekled.
En már kaptam speciel erre egy jo trükköt az exemtol, hogyha valami elmondtak már nekem de nem emlekszem es ujra kerdezem allandoan mindenki lecsesz hogy oldjam meg.
Azt mondta nekem szúrjam be, hogy "mit is mondtál"
A fenti esetben:mit is mondtal milyen filmeket is szeretsz?
Es lám erre már tenyleg nem sertodik meg senki :)
Igazabol valszeg olyan agya lehet mint nekem ennyi csak
Hohó
Az inasnak biztos jó èlete lesz 😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!