Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 30 éves koromra se sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 30 éves koromra se sikerült még egy pár hónapos párkapcsolatot se virítani, érdemes felkészülni hogy egész életemben egyedül leszek?

Figyelt kérdés

Se család, se barátnő, se semmi.

Nagyon kemény amúgy látni ahogy megy mellettem el az élet.

2021. szept. 1. 09:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Rossz kinezet, szegeny vagy, probalkoztal sokat, nulla eredmeny. Elmondanad, hogy mik a terveid parkapcsolati szempontbol? Mert eddig csak hamvas pamacsokrol abrandoztal, neha oregedo nokre verted, mit szeretnel igazabol?
2021. szept. 1. 09:51
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Ha jó így neked, akkor nem kell.

Ha nem jó, akkor viszont minden lehetőséget meg kell ragadnod. A vonzalom kialakulása bedig elsődlegesen vizuális és szimlátialapú. Jó test, jó testbeszéd, magabiztos határozott személyiség. Ez kell mindenkinek... ha ezekben rossz vagy, és nem akarsz változtatni, akkor ilyen lesz az életed....

2021. szept. 1. 09:53
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

két kérdést tegyél fel magadnak:

1 miért jó veled együtt lenni? ha nő lennél a potenciális célközönségből, miért vonzódnál egy olyan férfihez, mint amilyen te vagy?

2 mennyit érzékel ebből a célközönség a hétköznapi emberi érintkezés, ismerkedés során? (avagy: nem elég jónak lenni, annak is kell látszani)

2021. szept. 1. 10:02
 14/18 A kérdező kommentje:

11: Eddig nőt akartam, semmi többet. Aki ölel, szeret és ENGEM akar. Nem valakit akinek látszódnom kéne.

nem, nem vagyok hurráoptimista, nem vagyok feelgood csávó, nem nézek ki jól.

Most komolyan az a nagy ötlet hogy gyúrjam ki magam és akkor jobb lesz?

2021. szept. 1. 10:03
 15/18 A kérdező kommentje:
13: hűséges, határozott, értelmes férfi vagyok. Pont olyan mint amilyen férfiakra állítólag vágynak a nők.
2021. szept. 1. 10:04
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

#15 a hűségest nyugodtan lehúzhatod a listáról. egyrészt a vonzalom kialakulásában, az ismerkedés kezdeti szakaszában nincs különösebb jelentősége. másrészt mivel nem volt még rövidke párkapcsolatod sem, valójában fogalmad sincs, hosszú távon mennyire menne ez a hűség-dolog.

az a baj, ha 30 éves korodban annyit tudsz felmutatni, hogy "társaságom nem igazán van", "nagyon szegény vagyok", és "nem nézek ki jól". nyilván persze nem sok ember van, akinek minden téren bejött az élet, na de hogy semmilyen téren sem, az általában gyanút kelt. ettől még lehetsz határozott, értelmes férfi, de ez esetben különösen fontos, hogy más módokon ez megnyilvánuljon. mitől tartod magad határozottnak? milyen életcéljaid vannak, hol tartasz bennük? láthatóan jól kezeled az élet kisebb-nagyobb kihívásait? mitől tartod magad értelmesnek? tájékozott vagy? művelt vagy? jól tudsz kommunikálni? nagy tudással rendelkezel, és ezt használni is tudod?

2021. szept. 1. 10:51
 17/18 anonim ***** válasza:
A kerdes, hogy mit szeretne benned? Mert gondolom te is meglepodnel, ha az utcan setalva egyszer csak odamenne hozzad egy no, es szerelmet vallana. Kene valami, amit szeretni lehet benned. Mi lenne az?
2021. szept. 1. 13:39
 18/18 anonim ***** válasza:
80%

8

"Én nem fogom azért átalakítani a testemet hogy a nőknek jobban megfeleljen... én jól érzem magam a testemben. Ami nem kigyúrt, egy átlagos test. És akkor mi van..."

Eeeeez igen bzdmeg! Te nem teszel semmit, de azért a Nőd az legyen vékony, nézzen ki jól!

2021. szept. 1. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!