Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki szerint jobb egy problémás párkapcsolatban élni mint egyedül? Miért?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 11:21
1/7 anonim válasza:
Mert érzelmileg defektes vagyok és rossz érzés, hogy nem tartozom senkihez. Hónapok óta egyedül vagyok, nagy nehezen kiléptem, de nagyon rossz így...
2/7 anonim válasza:
Sokan vannak így. Az egyedül életképtelenség, kapcsolatfüggőség felülír mindent náluk.
3/7 anonim válasza:
Attól függ, mennyire problémás az a párkapcsolat.
Mert tökéletes, problémamentes nincs.
4/7 anonim válasza:
Őszintén szólva szerintem ahol probléma van, ott a legtöbb esetben megoldás is van, csak lusták az emberek megkeresni. És ez még akkor is igaz, ha esetleg az a probléma évek óta fennáll. Le kell ülni, átbeszélni és próbálkozni a megjavításával. Lehet én vagoyk makacs, de nekem ez a véleményem és amíg legalább a próbálkozásra van hajlandóság benne is maradnék a kapcsolatban.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is attól függ, mennyire problémás, mekkora kompromisszumokat kell kötni.
Én nagyon rugalmas vagyok, de velem is tudtak olyat tenni, amiért keményen kimondtam a szakítást.
6/7 anonim válasza:
Fiatalabb koromban sokáig ezt hittem. Aztán később lett önbecsülésem és most már elképzelni sem tudom hogyan süllyedhettem anno idáig.
7/7 anonim válasza:
Minden kapcsi problémás, és ez benne a szupcsi. Rendcsi?
Nézd meg, mennyire tartósak a mai zománcok... akarom mondani románcok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!