Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem tudtok felnézni valakir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudtok felnézni valakire járnátok vele?

Figyelt kérdés
Csak, mert lehet valaki egy kapcsolatban talál rá önmagára és ki tud teljesedni. Fontos, hogy egyből fel tudj nézni a másikra?
2021. aug. 31. 15:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
Nekem van olyan pasi aki ha jó az ágyban az mindent visz. Ergo ha attol még egy IQ barom még el tudok tekinteni.
2021. aug. 31. 15:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
De komolyra mar olyan kell ahol van IQ EQ is és akivel élni is lehet és nem örökölné vagy copyzná a gyerek hogy hulye/bolond beteg serult csökevenyes az apja.
2021. aug. 31. 15:58
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyire vagy igényes...

Vannak, akik beérik egy jó "akcióval", vannak, akik a jó autóra, állásra/szolizott bőrre, stb. bomlanak, és persze vannak olyanok, akik hosszútávon is tartalmas kapcsolatot szeretnének kialakítani, amihez persze több feltétel együttes teljesülése szükséges...

Szóval nálam azért az, hogy lássak a másikban emberi értékeket, ambíciót, kifejezetten fontos; sőt, ennek hiánya nem hogy válóok, hanem bele se kezdek ilyen kapcsolatba...

2021. aug. 31. 15:59
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

"lehet valaki egy kapcsolatban talál rá önmagára és ki tud teljesedni"

Nekem ez önmagában kizáró ok, rettenetesen szomorúnak tartom ha valaki egyedül egy nagy üres nulla.

2021. aug. 31. 16:19
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Egyenrangu felnek akarom tekinteni a masikat. Se le, se fel nem akarok nezegetni.
2021. aug. 31. 16:26
 6/17 anonim ***** válasza:

Igen a nélkül is tudnék együtt lenni valakivel.

felnézni csak a szüleimre tudnék

2021. aug. 31. 16:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
18 éves korban még nem számít. 30 felett már igen...
2021. aug. 31. 16:36
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Ember bakker a másik, mire kellene felnézni rá, egyáltalán tisztelni? A kémia, ha beindul, akkor nem lehet beszélni ilyenről.
2021. aug. 31. 18:45
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
#8 Én csak egyenes jellemű, becsületes, intelligens férfire tudok felnézni, ergo csak ilyen kell párkapcsolatra is. Nem érdekel, milyen jól néz ki, ha a kapanyél kilóg a szájából, vagy hazug, csaló, simlis. A kémia be sem indul nálam, ha nem tudok rá felnézni a jellem miatt. Ja, és felnézni valakire NEM azt jelenti, hogy nem vagyunk egyenrangúak. Normál esetben ez kölcsönös dolog. Nagyon szomorú, ha nem az. Én olyannal sem lennék, aki engem nem értékel hasonlatosképpen.
2021. aug. 31. 19:18
 10/17 A kérdező kommentje:

"Nekem ez önmagában kizáró ok, rettenetesen szomorúnak tartom ha valaki egyedül egy nagy üres nulla."

Társaslények vagyunk!

2021. szept. 1. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!