Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes valakire vagy valamire éveket várni:?
Szerintem nincs értelme.
- Ha párja van, nekem lelkileg rosszul esne, ha azért drukkolnék, hogy tönkremenjen a párkapcsolata, hogy az "enyém lehessen"
- Ha nincs párja, nem kerülgetem a forró kását évekig, udvarolok, kapok egy igen / nem választ, várakozás letudva
Abban a világban ahol ha 10 percet kell sorbanállni, 5 percig tart kiemelegíteni az instant kaját, akkor már megy a hőbörgés, ki fog éveket várni bármire is...?
Ezért nem nagyon van művészet sem, mert nincs már olyan művész aki évekig ír egy verset vagy évtizedekig tökéletesít egy festmény/freskót/szobrot.
Ez a "Mindent akarok, de azt most rögtön!" világ.
Hú, hát nem egyszerű kérdés. Férfira sose várnék ennyit, és a férfiaknak is azt javaslom, hogy ők se várjanak egy nőre se éveket. Szerintem egyszerűen nem éri meg, mert sosem lesz annyira jó a kapcsolat, hogy ne érezd pazarlásnak a várakozással töltött éveket.
Ha azért kell éveket várnod, mert pl. minden álmod, hogy egy munkahelyen dolgozz, vagy felvegyenek egy egyetemre/tanfolyamra, stb., ÉS reális esélyed van arra, hogy tényleg bekerülj, akkor szerintem megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!