Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a "csúnyább" barátnőnek vagy barátnak lenni?
11.
Nagy barátság lehetett ha így beszélsz róla. XD
1.
Tehát olyannal nem barátkozol aki szerinted jobban néz ki nálad? Elég beteg...
Én elszenvedő félként látom, hogy milyen ez: ők, azok akik elrángatják a barátnőt az ismerkedő férfi közeléből, és szintén ők azok, akik a buli végén egyedül duzzognak, mert a barinő végre bátorra ita magát és nem hagyja befolyásolni.
Na jó, ez nem csak a csúnyákkal esik meg, de ők többet csinálják.
Én voltam egy ideig egy nálam objektíven sokkal szebb lány barátnője - mit ne mondjak, rosszul esett, hogy amikor felbukkantunk ketten valahol, mindig csak vele foglalkoztak a srácok, engem meg lesz...tak... és ez nemcsak ismerkedésnél volt így, hanem pl. az osztályban is... ha én kérdeztem vmit a társaságtól, nem válaszoltak, ha én kértem meg vkit kedvesen, hogy tegye arrébb a székét, mert nem tudok bemenni, lesz...ta - amikor a barátnőm böffentett oda, hogy "menjé' már arrébb!", azonnal, hajbókolva.
De el tudtam különíteni a "dühömet" és a "csalódottságomat", és nem a barátnőmra voltam emiatt mérges, mert ő erről nem tehetett; hanem a srácokra voltam inkább dühös, hogy attól függetlenül, hogy nem vonzódnak hozzám, azért emberszámba vehetnének. Ismerkedésnél meg csak magamra meg a helyzetre voltam csalódott, mert azt nem vártam el, hogy tetsszem bárkinek is.
Ma már nem vagyunk barátok, mert pár év múlva elég rossz irányba változott és elég rossz társaságba keveredett (mindent mutatva pózolt kamu gengszterrapperek mellett a neten, backstage-ben, öltözőben, az a típus lett).
18.
Ja mert fordítva nem így van mi? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!