Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogdosott részegen és eléggé zavar a dolog, valami tipp?
Sziasztok!
Bulizni voltunk a barátommal és a rokonaival. Mindenki elég sokat ivott, szinte maguknál sem voltak, a barátom és én kevesebbet ittunk.
Az egyik férfi rokona miközben hozzám beszélt teljesen letaperolta a fenekem, én persze arrébb álltam, de azóta is nyomaszt a dolog. Szoknyában voltam (ami alatt rövidnadrág volt) és megpróbált alá nyúlni. Ez egyszer fordult elő, mert utána nem igazán mentem a közelébe.
Ez a dolog valamiért azóta is zavar, a barátomnak nem akarom mondani, nehogy emiatt összevesszenek. Úgy voltam vele, hogy biztos azért történt, mert kb. önmagáról sem tudott az illető, de mégis nyomaszt. Valami tipp, hogy túllépjek ezen? Jelenleg úgy érzem a rokon közelébe se akarok menni, pedig kénytelen leszek, ha bármilyen családi esemény lesz...
Sajnalom, ami tortent! Nem te voltal a hibas, emiatt nem kellene rosszul erezned magad:(
De miert aggodsz ennyire a miatt a s...fej miatt?? Miert ne vesszenek ossze? Miert megbocsathato a szexualis zaklatas, ha valaki alkoholt ivott? (Es forditva: miert hibaztatjak sokan a not, aki alkoholt ivott, ha zaklatjak??)
Tudom, hogy ez tabu tema, de szerintem mindenkepp mondd el a baratodnak, es talan segit ebben, ha a fiatalabb generaciora gondolsz (kishugod, unokatesod, kesobb a sajat lanyod), akikre ez vagy hasonlo gyokerek ugyanugy ranyomulnak majd, ha nem jon letre egy ossztarsadalmi felhaborodas, ha ilyen dolgok tortennek.
Megegyszer: ez szexualis zaklatas, akkor is, ha itt majd sokan megmagyarazzak, hogy ez nem volt IGAZI zaklatas meg mittudomen. Sok orszagban buntetojogi kategoria, talan MO-n is.
Köszönöm a biztatásokat, hogy mondjam el, bár valamiért én éreztem magam kínosan a dolog miatt, de az este elmondtam neki.
A barátom higgadtan reagált, azt mondta sajnálja és mindenképp beszélni fog a rokonnal, hogy tanuljon meg viselkedni és fogja vissza magát. Azt mondta szerinte (ahogy szerintem is) túl sokat ivott, valószínűleg nem is emlékszik a dologra, de beszélni fog vele. Eléggé kínosan érezte magát, hogy ilyen az egyik rokona, de mondtam, hogy ez van, csak nyomasztott a dolog, illetve nem tudtam elmondjam-e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!