Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tévesen érzem úgy hogy a párom keveset látna meztelenül?
Sziasztok. A jelenlegi párommal távkapcsolatban élünk másik városba lakik,de hetente talizunk és a hétvégéket együtt töltjük, és olyankor mindig együtt vagyunk.
4 hónapja vagyunk együtt, de lehet csak bebeszélem magamnak de úgy "tudatosan" ő nem meztelenkedik előttem annyit, meg nem sürgeti azt hogy pucéron lásson, meg ha szex van is pl a melltartót később csatolja le rólam vagy ilyenek. Az a baj hogy a mellemmel pl sosem voltam kibékülve mert bár méretre nagy, formára is rendben viszonylag, de hogy olyan amit többen szalámi/parizernek csúfolnak, sőt a párom társaságában pont az egyik bunkóbb srác valami téma kapcsán ezen a melltípuson nevetett és elég rosszul esett, és ekkor futott át bennem hogy lehet ez zavarja? De a barátom mindig elmondja hogy az összes porcikám tökéletes neki, tudom hogy szerelmes belém, ha találkozunk mindig elmondja mennyire szeret, látom ahogy rám néz hogy odavan tőlem, meg amikor meztelenül voltam mellette mondta már hogy szép a mellem meg fogdossa, de hogy "tudatosan magától" mindig később vetkőztet vagy hasonlók, vagy nem "kéri"hogy mászkáljak már pucéran előtte vagy hasonlók. Lehet én beszélem be magamnak, de ugyanakkor kínosnak is érezném ezt megkérdezni.
szexuális téren egyébként minden oké.
26L
Ismerős a helyzet, én már szültem és a szoptatás után ment tönkre a mellem formája, pedig korábban világbajnok melleim voltak. Ez van...
Éreztem, hogy az előző páromnak nem voltak a kedvencei a melleim, de nem firtattam. Talált bennem mást, amiért rajongatott. A szexszel nem volt gond nálunk sem. Senki nem tökéletes... ha szeret, úgy szeret, ahogy vagy, max. vannak részeid, amikért nem annyira rajong. Nekem a volt párom a fenekemet kezdte el imádni. ;)
Hát én nem értelek meg. A hátam pattanásos, plusz szeplősek a karjaim és kilógnak a kisajkaim, biztosan nem akarnám, hogy direkt mutogassam a nem elég jó részeim, sőt még azokért legyen oda a másik, megdicsérgesse a pattanásokat és becézgesse a nagy kisajkaim..
Tök oké, ha nem a kedvenc részei és csak "megtűri" őket, én sem vagyok oda mondjuk a másik fghíjáért, szemölcséért, vagy pattanásáért. Egyébként a parizer mell az a lapmell(ami nagy, csak nem kerek), vagy a széles mellbimbóudvar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!