Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy rossz helyre küldtél sms-t, email-t, messenger üzit?
Köszi a sztorikat! Nem kell pikáns sztori, az utolsó is nagyon aranyos.
A hármas meg külön nagyon jó. :)
Simán előfordul, ha valaki szórakozott.
Volt egy barátnőm, aki imádott a munkahelyéről felhívni munkaidőben minden áldott nap és 15-20 percen keresztül nem tudtam levakarni. Volt, hogy a főnököm ott ült velem szemben és baromi kínosan éreztem magam. Megbeszéltem a barátnőmmel, hogy akkor tudok ennyit beszélgetni, ha nincs bent a főnököm. Egyszer megint rosszkor hívott. Nem vettem fel, hanem írtam egy sms-t: "Ibolya, most nem tudok beszélni, mert bent van a főnök." Aztán kikerestem a névlistát, megláttam, hogy Főnök és azzal a lendülettel elküldtem neki az üzenetet. Azonnal kapcsoltam, de már késő volt, hallottam a másik irodában pittyegni a főnök telefonját, aki épp mosdóban volt. Felpattantam, átrohantam az irodájába, felkaptam az asztalról a mobilját (ez még az okostelefonok előtti korszak volt), reszkető kézzel töröltem az sms-t, de a főnök már húzta le a WC-t, zsebre vágtam a telefont és visszarohantam az irodámba és ledobtam az asztalom szélére a telefonját. Főnök aztán besétált, meglátta a telefonját az asztal szélén, egy darabig tanácstalanul rábámult, aztán zsebre vágta és nem kérdezett semmit. Szerintem azt hitte, hogy ő felejtette ott. De én úgy remegtem....:DDDD
Másik hasonló volt, csak e-mail. Ugyanennek a barátnőmnek e-mailben panaszkodtam a barátomról, aki a másik szobában számítógépezett. Ezt az e-mailt is sikerült úgy elküldenem, hogy mivel a barátomról szólt, mikor megláttam a nevét a címtárban, automatikusan neki küldtem át. Aztán felpattantam és berohantam a barátomhoz és töröltettem vele a levelet még a kukából is. Mondtam neki, hogy róla szól, de nem neki akartam elküldeni, ezért legyen szíves kitörölni. És fölötte álltam, amíg meg nem tette.:D
Hú...ennél volt sokkal cikibb is.
Egyszer belekerültem egy projektbe, ami nagyon kikészített és be kellett tanítanom a munkatársakat is. Nagyon bonyolult volt a helyzet, ezért írtam egy összefoglalót, de mivel belső használatra volt, ezért elég lazán fogalmaztam és erősen személyeskedtem is benne. Lett vagy 6 oldal, az elejére pedig bemásoltam egy jogszabályszöveget és elmentettem a doksit. Több részletben írtam meg a laza magyarázó szöveget, amiben próbáltam elmagyarázni, mire kell figyelni, hogy ne kapjanak hülyét az együttműködő partnerek. Aztán pár hét múlva az együttműködő partnereket is tájékoztatnom kellett és írtam nekik egy hosszú e-mailt és megláttam a jogszabályt elmentve a mappáim között és gondoltam, hogy még érthetőbb legyen, becsatolom nekik a jogszabályszöveget magyarázatképpen, ha valaki el akarja olvasni. Szépen el is küldtem, de mindig visszaellenőrzöm magam, hát levert a víz, mert akkor jöttem rá, hogy abban a dokumentumban nem csak a jogszabályszöveg van és nem csak a magyarázat, hanem a személyeskedő rész is benne maradt. Na akkor azt gondoltam, hogy ennyi volt az állásomnak. Egy szerencsém van szerintem, hogy senki nem vette a fáradtságot, hogy végigolvassa a csatolt jogszabályszöveget a címzettek közül. Ha bele is néztek, az első 2 oldalt megnézték, aztán valószínű azzal a lendülettel be is csukták. Mindenesetre nem lett belőle botrány. Nem írtam benne egyébként olyasmit, ami miatt kirúghattak volna, csak a fogalmazás stílusa nem volt hivatalos a végén és olyan belső szakmai taktikákat magyaráztam el benne a munkatársaknak, ami az együttműködő partnerekre nem tartozott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!