Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire probléma 30 évesen úgy élni, hogy nem törődök a következményekkel?
Valamennyire mindenképp kell törődni vele, hogy mi lesz a jövőben, de lehet lazítani a határokat.
Pl. nem érdemes rászokni az alkoholra, drogokra, összeszedni egy nemibetegséget, kibukni az egyetemről stb.
De nem szükséges mindig mindent tökéletesen csinálni. Senki sem bírja hosszútávon az összes kényszernek való megfelelést. Ki kell találnod, hogy neked mi a fontos és annak megfelelően élni és akkor nem fogod azt érezni ennyire, hogy semmi sem érdekel.
Az első nagy szakításom után életem ilyen felfogásban vagy fél évig. Szinte nem volt olyan nap hogy ne ittam volna le magam, volt több 1 éjszakás kalandom is, a korábbi megtakarításom jó részét simán feléltem pár hónap alatt. Volt aki segíteni akart, de inkább ignoráltam a társaságát, olyan emberekkel barátkoztam akik 1 ingyen pia miatt mindig barátságosak voltak és nem akartak kioktatni.
Remélem te nem jutsz ilyen sorsra, nekem is az tette be a kaput amikor már egészségügyi problémáim adódtak, 1 hétre kórházba kerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!