Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire probléma 30 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire probléma 30 évesen úgy élni, hogy nem törődök a következményekkel?

Figyelt kérdés
Nagy csalódás után úgy döntöttem, már semmi sem érdekel. A pillanatnak élek. Ha most jó valami, akkor jó. Nem foglalkozom a jövőmmel, mert már nem látom a jövőmet.
2021. aug. 18. 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:
8%
Nemed?
2021. aug. 18. 00:19
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem lenne gond ezzel, ha nem mentális probléma lenne az oka. A kérdéssel nincs gond, a leírással igen. Beszélgess el egy szakemberrel!
2021. aug. 18. 00:21
 3/8 FoxtrotLidérc ***** válasza:
82%
Hasonló módon gondolkozom most - bár ennyire drasztikusan nem. :))) A magam részéről azt mondom inkább: Nem tudom hova megyek. Csak megyek. A többi kialakul. :))) Nem fosztom meg magam a felfedezés izgalmától, gyönyöreitől, és nehézségeitől. :)))
2021. aug. 18. 01:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Valamennyire mindenképp kell törődni vele, hogy mi lesz a jövőben, de lehet lazítani a határokat.

Pl. nem érdemes rászokni az alkoholra, drogokra, összeszedni egy nemibetegséget, kibukni az egyetemről stb.

De nem szükséges mindig mindent tökéletesen csinálni. Senki sem bírja hosszútávon az összes kényszernek való megfelelést. Ki kell találnod, hogy neked mi a fontos és annak megfelelően élni és akkor nem fogod azt érezni ennyire, hogy semmi sem érdekel.

2021. aug. 18. 03:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
EZ nem jó hozzáállás, mert akkor a rossz, negatív dolgokba is simám belemész akkor..
2021. aug. 18. 06:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem problema, viszont tartsnak ilyen mentalitasu ember tuti nem kene.
2021. aug. 18. 08:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első nagy szakításom után életem ilyen felfogásban vagy fél évig. Szinte nem volt olyan nap hogy ne ittam volna le magam, volt több 1 éjszakás kalandom is, a korábbi megtakarításom jó részét simán feléltem pár hónap alatt. Volt aki segíteni akart, de inkább ignoráltam a társaságát, olyan emberekkel barátkoztam akik 1 ingyen pia miatt mindig barátságosak voltak és nem akartak kioktatni.

Remélem te nem jutsz ilyen sorsra, nekem is az tette be a kaput amikor már egészségügyi problémáim adódtak, 1 hétre kórházba kerültem.

2021. aug. 18. 08:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
a felelősség hárítása felnőtt emberként igen csak nagy probléma.
2021. aug. 18. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!