Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy pr*stihoz járó férfi?
Figyelt kérdés
Örömlánykent dolgozom. Sok, meglepően sok olyan vendégem van, aki hetente 1x látogat, vagy ritkábban, és közben naponta rendszeresen ír nekem, vagy (rosszabb esetben) telefonon keres csak úgy..
Képeket küld a nyaralásáról... Beszámol a napjáról.. Stb. 3-4 ilyen vendégem van..
Miért? Miért csinálja ezt egy férfi egy ilyen szituációban?
A párkapcsolat-feeling miatt. Nem akar ingyen dugást és nem szerelmes beléd. Egyszerűen jobb a szex, ha van egy kis ráhangolódás, ismerkedés. Ettől még csak szex.
2021. aug. 13. 22:12
14/27 anonim válasza:
Az vilagos, hogy elteveszti a hazszamot azzal, ha kuldozget privatot. Egy ferfi a lelkevel, a maganyaval munkaidoben munkadijert fordul oromlanyhoz, es a szex rovasara szokott ez a resze menni, vagy szamara a szex is tobb egy uritesnel.
Ez esetben tenyleg ovatos lennek vele. Megmondanam, hogy ez nem resze a dolognak.
Tenyleg van, aki azert fizet, hogy ne egyedul aludjon el, de fizet.
2021. aug. 13. 22:30
15/27 anonim válasza:
Kerdezd meg tole
2021. aug. 13. 22:31
16/27 anonim válasza:
Magányos. Asszony megunva, szerető nincs, hát kinek mondaná el a dolgait?
2021. aug. 13. 22:54
17/27 anonim válasza:
Kicsit többet akar tőled, úgy hiszi hogy szívesen fogadod tőle, mert amikor vele vagy törődést sugárzol vele
2021. aug. 14. 00:34
18/27 anonim válasza:
Gondolom te is a barátnő feelinges prostitualtakhoz tartozol, kis kedves cuki lány vagy és elkezdett egyfajta kapcsolodas kialakulni ha többször is járt hozzád. Valószínűleg már nem csak fizetős szolgaltataskent gondol rád hanem "cinkos"ként. Igen nehéz ennek a pszichologiai háttere, sokat olvastam én is utána. Ebben az a rossz, hogy egy idő után nem lesz meg az a pezsgés az a vágy az irànyàból, nem fog annyit járni hozzád, elveszited a jo kuncsaftot. Jobb esetben ha elég gazdag és "meg tud engedni magának " ez az egész atmehet egy sugardaddy kapcsolatba, ami talán jövedelmező is lehet mindkét félnek, de semmiképpen ne add olcsón a kizàrólagossàgot, ha pedig nem akkor próbáld meg ezeket az üzeneteket ignoràlni és a beszèlgetéseket is csak azokra az időpontokra beiktatni amikor nálad van és kifizeti az idődet. Lehet ezt a munkát jól csinálni ha kellően intelligens vagy és jól fekteted be a pénzedet. Hidd el nem kell a gucci meg a louis, vegyèl egy lakàst mindenekelőtt és ha idáig nem volt rá pénzed kezdd el képezni magad, (nyelvsuli, esetleg egyetem vagy szakma) ne feledd ez a szakma mqx 30 éves korodig kifizetődő. És már most kezdj el azon gondolkozni hogyan fogsz ezekre az évekre visszagondolni 40 évesen és egy terapeuta sem árt. Csak okosan. 36N
2021. aug. 14. 09:16
19/27 A kérdező kommentje:
Szerintem jól csinálom, nem szóróm a pénzt, egyáltalán nem
De igaz, hogy túl játszom a barátnőt és ez megtévesztő lehet néhány férfinak, pedig én csak a pénzért csinálom.
"próbáld meg ezeket az üzeneteket ignoràlni és a beszèlgetéseket is csak azokra az időpontokra beiktatni amikor nálad van és kifizeti az idődet."
Ezt csinálom, ignorálom, de nem különösebben zavarja őket, ha egyáltalán nem reagálok, akkor is van aki ír és mondja.. illetve olyan is van, akit kifejezetten megkértem, hogy ne írjon és szorítkozzunk az együtt eltöltött időre, de csak hellyel- közzel veszi tudomásul ő is és folytatja, vagy van aki megsértődik rajta.
2021. aug. 14. 22:05
20/27 anonim válasza:
A helyedben mindig ritkábban írnék vissza,fogd rá hogy dolgozol stb.Azert mert pár ilyen bőven elég hogy teljesen leszívják az energiád,felesleges stressz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!