Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezeket? Illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezeket? Illetve mit látnak benne a nők?

Figyelt kérdés
Van egy 24 èves férfi nem mondanám jó kepunek inkább atlagosnak. 180cm magas 120kg és nem értem hogy mégis mit esznek rajta a nők? És hogy miért csinálja ezeket? Látszólag megvan neki minden legalább is meg szerez magának bármit amit akar. Van egy jó menő vállalkozása. Eszméletlenül pozitív mosolygos srác. Van egy parkapcsolata szó szerint a barátnője oda van érte kiszolgálja mindent megtesz neki. A srác mégis egyfolytában más felé kacsint. Egyfolytában mindig van valami nő a közelében mindig mással randizik. Volt hogy nők mondták neki hogy te egy tökéletes férfi vagy szívesen össze jönnek veled stb. Mi lehet a titka?

2020. dec. 1. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Látszólag megvan neki minden legalább is meg szerez magának bármit amit akar. Van egy jó menő vállalkozása. Eszméletlenül pozitív mosolygos srác."

+ Gondolom oda mer menni a nőkhöz, és nem itt sipítozok, hogy: "Jajjajjj, itt a vírus, akkor többet nem lesz nőm...most akkor levágjam a kukimat?"

2020. dec. 1. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:

"meg szerez magának bármit amit akar. Van egy jó menő vállalkozása. Eszméletlenül pozitív mosolygos srác"

Ez itt, mi kéne még? Ja, az, hogy van barátnője, amitől hatalmasat nő az önbizalma és nyugodtan flörtől bárkivel.

2020. dec. 1. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Az regen rossz, ha valakinek az onbizalmat befolyasolja, hogy van-e baratnoje, vagy nincs. Onbizalma akkor van az embernek, ha vannak celjai, tervei a megvalositasra es meg is tesz erte mindent. O tudja, hogy mi mindent ert el, mi az ami szamit es mi az amire szuksege van. Amit incel fiukak lenyomnak, azt nem onbizalomnak hivjak, hanem kishitusegnek. Soha nem ertek el semmit, soha nem tettek semmit sem masokert, de meg onmagukert sem, tavolrol sem ismerik a szemelyisegfejlesztest, ellenben remek teoriakat gyartanak, aminek koze nincs de a valosaghoz, de azt foggal korommel vedelmezik, ha kell, kozrohej targya is lesznek. A masik igen fejlett soft skill a panaszkodas, minden rossz, van internet, vannak mas ferfiak, nem veszik oket ferfiszamba stb. Ha gyerekkorodban eled tesznek ket kepet, hogy melyik ferfi akarsz lenni, akkor te is masikat valasztanad a mostani szerencsetlen, luzer onmagad helyett.
2020. dec. 2. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as a munkatársaim mind mérnökök (tehát elértek valamit az életben) mégsincs önbizalmuk, mert sok visszautasítást kaptak. Én csak egy mérnökasszisztens vagyok, sokat buliztam, a szakképzés alatt is végig nőztem, mégis óriási önbizalmam van. Nem tettem le semmit az asztalra, a szüleimmel élek, külön házrészben. Mindig van nőm.
2021. aug. 16. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!