Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom kiverni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom kiverni a fejemből ,ha nem is ismerem ?

Figyelt kérdés

Miért van ez ,hogy nem tudom kiverni a fejemből azt a srácot ,akit csak párszor láttam és nem ismerem? Lehet ,hogy próbál bemanifesztálni engem? Esetleg én így betudom őt vonzani ,hogyha sokat gondolok rá ? (Nem tudatosan mindig..)

Olyan érzésem van ,mintha szerelmes lennék belé ,de az abszolút lehetetlen ,mivel nem ismerjük egymást ,csak pár szót beszélgettünk eddig. Mégis annyira megfogott valami benne ,a tekintete szó szerint megbabonázott és beköltözött a srác a fejembe 😄 Komolyan ,már sokszor akadályoz a napi teendőimben ,mert nem tudok másra gondolni csakis rá..

Esetleg lehetnek valami jelei annak ,hogy megpróbál ő bevonzani engem az életébe? (Rengeteg pillangót látok mostanában ,mindig rám szállnak, ha esetleg ennek van valamilyen jelentősége ebben az esetben..)

A h#lyék kíméljenek ,köszönöm ☺️

21/L

2021. aug. 11. 19:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem😩de meg mindig remenykedek es ha nem fog irni akkor elengedem 😩
2021. aug. 18. 17:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert írtál neki?
2021. aug. 18. 18:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem merek… ha tényleg az esete lennék és felfigyelt volna rám akkor lépett volna
2021. aug. 19. 00:03
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos így van kérdező! Aki akar valamit vagy valakit az tesz érte! Lépj tovább!
2021. aug. 19. 08:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Lett belőle valami?
2022. szept. 10. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!